Διέλυσαν την Καλαμάτα τα Χανιά

Η Μαύρη Θύελλα διασύρθηκε (5-0) στο γήπεδό της και αποχαιρέτησε τις όποιες ελπίδες ανόδου.

Θύελλα ήταν τα Χανιά το απόγευμα της Κυριακής (31/03) στην Καλαμάτα. Η κρητική ομάδα διέσυρε με 5-0 τη μεσσηνιακή ομάδα και ουσιαστικά της έσβησε τις όποιες ελπίδες έτρεφε για την πρωτιά. Οι Κυανόλευκοι είχαν διασυρθεί στην πρεμιέρα 5-1 από τον Ιωνικό, όμως έβγαλαν αντίδραση και παραμένουν στο κόλπο της ανόδου.

Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό και στο 8' ήταν ήδη μπροστά στο σκορ με 2-0. Δράστης ο Γιώργος Μάναλης που σημείωσε και τα δύο τέρματα από ασίστ του Παναγιώτου (3') και του Νίλι (8') αντίστοιχα. Στο 37' από ασίστ του Τσέλιου ο Ισπανός έκανε το 0-3.

Η Καλαμάτα αντίδραση δεν έβγαλε ποτέ και εμφανίστηκε πλήρως ανέτοιμη στο πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ. Ακόμα και όταν στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, δέχτηκε δύο ακόμα τέρματα. Στο 71' ο Μιούλερ με σουτ έκανε το 0-4 και στο 75' ο Μπαράλες αστόχησε στην εκτέλεση πέναλτι (ανατροπή του Μόζερ από τον Σιλά). Το αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 86' ο Μιούλερ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΧΑΝΙΑ 0-5
Σκόρερ: 3,8' σουτ Μάναλης, 37' σουτ Νίλι, 71', 86' σουτ Μιούλερ
Δοκάρι: 20' Μπαράλες
Χαμ. πέν.: 75' Μπαράλες

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Απόστολος Τερζής): Κοβάλ, Κοζορώνης (34′ Μοζέρ), Βαλεριάνος, Στρούγγης, Καρασαλίδης, Κάτσε, Κάνιας (46′ Κατάλντι), Λόπεζ (46′ Τάτος), Ακόστα (46′ Ελιβέλτο), Πασσάς, Μπαράλες.

ΧΑΝΙΑ (Γιάννης Ταουσιάνης): Κλέιμαν, Παναγιώτου (58′ Σιλά), Ματάους, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Νίλι (64′ Κατσούρρι), Τσέλιος (64′ Μιούλερ), Ντίας, Λεμονής, Κόλα (58′ Μάνος), Μάναλης (75′ Τσορνομάζ).

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)
Βοηθοί: Ψάρρης (Ζακύνθου), Μωυσιάδης (Γρεβενών)

Last modified onΚυριακή, 31 Μάρτιος 2024 19:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep