Παραγωγική και άνετη Νίκη

Η Νίκη Βόλου επικράτησε 5-0 του ουραγού Απόλλωνα Πόντου στο Πανθεσσαλικό.

Την πιο ευρεία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε την Τετάρτη (21/02) στο Πανθεσσαλικό η Νίκη Βόλου. Οι Κυανόλευκοι δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα απέναντι στον ουραγό Απόλλωνα Πόντου και επικράτησαν 5-0 στο εξ αναβολής ματς της 18ης αγωνιστικής.

Με το αποτέλεσμα αυτό έφτασαν τους 32 πόντους και δείχνουν πολύ κοντά στην κατάκτηση της 3ης θέσης. Η ομάδα της Καλαμαριάς γνώρισε την 5η διαδοχική εκτός έδρας ήττα και απέχει 6 βαθμούς από τα πλέι άουτ, έχοντας παιχνίδι λιγότερο από τον Καμπανιακό.

Στο 24' από φάουλ του Πολίτη ο Γαβριηλίδης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ και στο 34' ο Μιράντα με σουτ από γύρισμα του Κάσσου έκανε το 2-0. Στο 58' ο Πέττας με σουτ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, αυτή κύλησε παράλληλα με τη γραμμή και ο Παναγιωτίδης την έσπρωξε στα δίχτυα. Ο Μιράντα με σουτ εκτός περιοχής στο 62' ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 και το αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κρητικός στο 88' από ατομική ενέργεια του Μιράντα.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ 5-0
Σκόρερ: 24' κεφ. Γαβριηλίδης, 34', 62' σουτ Μιράντα, 58' σουτ Παναγιωτίδης, 88' σουτ Κρητικός
Δοκάρι: 58' Πέττας

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Γαβριηλίδης, Μπαχανάκ, Ανδρέου (46' Τοπαλίδης), Να'α (39' λ.τρ. Γιαννίτσης), Πέττας, Λίταινας, Παναγιωτίδης (63' Μπαλλάς), Μιράντα, Πολίτης (70' Κρητικός), Κάσσος (63' Κουτσιμπάνας).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Σιρίλ Καλί): Κίναλης, Καλογέρης, Ντιαλόσι (76' Μαρτίνεζ), Κάρδαρης, Αμαραντίδης, Καζάου, Μουμίν, Μπούμπας (70' Νοβίκοφ), Ακένα (52' Φλένσμποργκ), Ίννος (76' Αμπουντού), Αλμπάνης (52' Σκάλα).

Διαιτητής: Μυλοπούλου (Καβάλας)
Βοηθοί: Σακάλογλου, Καρασαββαΐδης (Καβάλας)

Last modified onΤετάρτη, 21 Φεβρουάριος 2024 16:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep