Διπλά κερδισμένη η ΑΕΛ

Οι Βυσσινί νίκησαν 2-1 τον ΠΑΟΚ Β στην Ευκαρπία και πήραν ψυχολογία για το προσεχές ντέρμπι με τον Λεβαδειακό.

Στα 17 παιχνίδια διεύρυνε το φετινό της αήττητο η ΑΕΛ. Σε εξ αναβολής ματς για την 21η αγωνιστική οι Βυσσινί νίκησαν 2-1 τον ΠΑΟΚ Β στην Ευκαρπία και τόνωσαν την ψυχολογία τους εν όψει του ντέρμπι που ακολουθεί με τον Λεβαδειακό στο AEL FC Arena.

Στο 48' και έπειτα από μονομαχία του Στίνα με τον Τσοπούρογλου ο Κοσονού έγινε κάτοχος της μπάλας και με σουτ άνοιξε το σκορ. Τέσσερα λεπτά αργότερα και από εκτέλεση κόρνερ, ο Φατάι τροφοδότησε στο δεύτερο δοκάρι τον Στίνα και αυτός έκανε το 0-2.

Ο ΠΑΟΚ Β μπήκε στο παιχνίδι με σουτ του Τσοπούρογλου στο 62'. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες να φέρουν το ματς στα ίσα, αλλά η θεσσαλική ομάδα κατάφερε να πάρει το πολύτιμο «διπλό» και να μειώσει τη διαφορά από τον πρωτοπόρο στους 9 πόντους, έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΑΟΚ Β - ΑΕΛ 1-2
Σκόρερ: 62' σουτ Τσοπούρογλου - 48' σουτ Κοσονού, 52' σουτ Στίνα

ΠΑΟΚ Β (Αλέξης Αλεξιάδης): Ταλιχμανίδης, Φίλων, Τασιούρας, Κωττάς, Παναγιώτου (55' Πανίδης), Παντεκίδης, Γιαξής, Σνάουτσνερ (29' λ.τρ. Τσοπούρογλου), Γκούμας (55' Σπυράκος), Δαρέλας (81' Κουαλιάτα), Κανίς (81' Σαποβάλοβ).

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Μαϊδανός (80' Παπαδόπουλος), Ηλιάδης, Θωμαΐδης, Καλουτσικίδης, Θ. Παπαγεωργίου, Κ. Παπαγεωργίου (80' Γιανναράκης), Φατάι (86' Κόσιτς), Μαυριάς (71' Νίνο), Στίνα, Κοσονού (86' Μορέιρα).

Διαιτητής: Τομαράς (Θράκης)
Βοηθοί: Κούλα (Ξάνθης), Σάββας (Σερρών)

Last modified onΤετάρτη, 21 Φεβρουάριος 2024 16:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep