Πάτησε 5άδα ο ΠΟΤ Ηρακλής

Για πρώτη φορά φέτος πανηγύρισε δύο διαδοχικά τρίποντα. Νίκη 1-0 με Γκερμούς κόντρα στον ουραγό Απόλλωνα Πόντου.

Στην 5η θέση αναρριχήθηκε ο ΠΟΤ Ηρακλής μετά τη νίκη του (1-0) στο Πολύκαστρο απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου. Οι Κυανόλευκοι του Περικλή Αμανατίδη πανηγύρισαν για πρώτη φορά φέτος δύο διαδοχικά τρίποντα και έτσι μπήκαν σε τροχιά πλέι οφ. Αντίθετα, οι Κοκκινόμαυροι είναι στο -5 από την 11η θέση και παρότι έχουν δύο παιχνίδια λιγότερα από τον Καμπανιακό, βλέπουν τις ελπίδες για το «θαύμα» να εξανεμίζονται.

Η απόδοση του ΠΟΤ Ηρακλή δεν ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο. Οι Κυανόλευκοι, βέβαια, δεν απειλήθηκαν κιόλας από τον ουραγό. Εν τέλει οι Κυανόλευκοι πήραν το προβάδισμα στο σκορ στο 50' χάρη στον νεοεισελθόντα Γκερμούς. Ο Γάλλος πήρε τη μπάλα εκτός περιοχής και με συρτό σουτ νίκησε τον Κίναλη που δεν είχε καλή αντίδραση.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ 0-1
Σκόρερ: 50' σουτ Γκερμούς

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Κίναλης, Καλογέρης, Ντιαλόσι, Αλμπάνης, Αμαραντίδης, Σαχόλλι (58' Ακένα), Μουμίν (90' Μπούμπας), Αμπουντού (58' Σκάλα), Αγουάδο, Καζάου, Κάρδαρης.

ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ (Περικλής Αμανατίδης): Παλαβράκης, Βιτλής, Πατράλης (90'+4' Τόρες), Γκμπενιόν, Χρουσιέλ (46' Τσαγκαλίδης), Κωστόπουλος, Ισνάλδο (84' Σπυρίδης), Αρόγιο (46' Γκερμούς), Έμπο, Κουντουριώτης (90'+1' Νεοφυτίδης), Κούστα.

Διαιτητής: Κεχαγιάς (Κοζάνης)
Βοηθοί: Φράγιος, Μποζατζίδης (Μακεδονίας)

Last modified onΤετάρτη, 14 Φεβρουάριος 2024 17:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep