Πρώτη ισοπαλία Καμπανιακού

Η ομάδα της Χαλάστρας έμεινε στο 1-1 με την ΑΕΚ Β.

Την ευκαιρία να πανηγυρίσει για πρώτη φορά φέτος δύο διαδοχικές νίκες έχασε την Τετάρτη (14/02) ο Καμπανιακός. Η ομάδα της Χαλάστρας παραχώρησε την πρώτη της ισοπαλία στο πρωτάθλημα κόντρα στην ΑΕΚ Β με την οποία έμεινε στο 1-1. Έτσι, δεν μπόρεσε να αυξήσει τη διαφορά από τον ουραγό Απόλλωνα Πόντου.

Στο 17' ο Γιουκούδης με σουτ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και η ΑΕΚ Β έφερε το ματς στα ίσα στο 65' με σουτ του Γκαρσία έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Δέκα λεπτά πριν την ισοφάριση ο Παυλίδης είχε δοκάρι με δυνατό σουτ. Οι Κιτρινόμαυροι που έχουν εκτός έδρας απολογισμό 0-5-4, έφτασαν τους 21 πόντους σε 17 αγώνες.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ Β 1-1
Σκόρερ: 17' σουτ Γιουκούδης - 65' σουτ Τζ. Γκαρσία
Δοκάρι: 55' Παυλίδης

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Αμανατίδης): Γιακουμής, Λαγωνίδης, Ταΐρης (73' Πολύζος), Γιουκούδης (73' Μυστακίδης), Σαρβανίδης, Γαρύφαλλος (89' Παπακωνσταντίνου), Προσκυνητόπουλος, Μπούσης, Ν. Καθάριος (73' Βοσκόπουλος), Φροσύνης, Μάνιος (80' Πόζογλου).

ΑΕΚ Β (Νίκος Κούστας): Θεοχάρης, Γιεμπόα, Χρυσόπουλος (61' Χριστόπουλος), Παυλίδης, Κανελλόπουλος (46' Σαμπανάτζοβιτς), Φοφανά (46' Ρουκουνάκης), Λαμαράνα (82' Τιεΐ), Μαχαίρας, Τζ. Γκαρσία, Κάτσικας, Θεοδωρίδης.

Διαιτητής: Μυλοπούλου (Καβάλας)
Βοηθοί: Σακάλογλου, Καρασαββαΐδης (Καβάλας)

Last modified onΤετάρτη, 14 Φεβρουάριος 2024 16:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep