Σερί νικών η Κοζάνη

Επικράτησε 1-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας και αναρριχήθηκε στη 2η θέση η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη.

Το τρίτο διαδοχικό τρίποντο στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Κοζάνη στο γήπεδό της την Κυριακή (22/10). Μετά τις νίκες απέναντι σε Μακεδονικό (2-0) και Νίκη Βόλου (1-0), έκαμψε με 1-0 και την αντίσταση της Αναγέννηησης Καρδίτσας και βρέθηκε στη 2η θέση, με δύο ματς περισσότερα από τον Λεβαδειακό.

Η ΑΣΑ είχε την ατυχία να χάσει στο ξεκίνημα του αγώνα τον Γκόλια. Ο αμυντικός των φιλοξενούμενων έχασε τις αισθήσεις του μετά από χτύπημα στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Θα διανυκτερεύσει εκεί για παρακολούθηση.

Η θεσσαλική ομάδα στο 56' έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Σαλαμούρα και στο 69' ο Καλλέργης κέρδισε πέναλτι. Ο Νάτσος από την άσπρη βούλα βρήκε δίχτυα και διαμόρφωσε το 1-0.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΚΟΖΑΝΗ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1-0
Σκόρερ: 69' πέν. Νάτσος
Κόκκινη: 56' Σαλαμούρας
Δοκάρι: 57' Κοροβέσης

ΚΟΖΑΝΗ (Άγγελος Διγκόζης): Μπογκντάνοβιτς, Πάνος (62' Ψάλτης), Κοροβέσης, Ίτσιος, Τσιμπούκας, Αναστασόπουλος, Νάτσος (70' Δόρης), Σιατραβάνης (85' Βοριαζίδης), Καλλέργης, Ποζατζίδης, Γραμμένος (85' Σουλιώτης).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Τυριακίδης): Τσέλιος, Ντουμάνης (69' Μακρυδάκης), Ανδρικόπουλος, Γκόλιας (15' λ.τρ. Μπούζας), Σκόνδρας, Σταμόπουλος (80' λ.τρ. Κορέλας), Κοζορώνης, Σαλαμούρας, Ξύδας (69' Αθανασιάδης), Κέρθι, Βερνάρδος (80' Κονίγλιο).

Διαιτητής: Αργυρός (Πέλλας)
Βοηθοί: Κουβαλάκης (Δράμας), Τσεχελίδης (Μακεδονίας)

Last modified onΚυριακή, 22 Οκτώβριος 2023 20:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep