Νέα απώλεια για την ΑΕΛ

Οι Βυσσινί έμειναν στο 1-1 με τον Αιολικό στη Μυτιλήνη. Δοκάρι και ακυρωθέν γκολ ο Όγκμποε.

Η ΑΕΛ εντός έδρας έχει το απόλυτο, αλλά μακριά από το AEL FC Arena έχει συγκομιδή ενός πόντου σε δύο εξόδους. Την Κυριακή (15/10) έμεινε στο 1-1 με τον Αιολικό στην πρώτη απώλεια με τον Παύλο Δερμιτζάκη στην τεχνική ηγεσία. Οι Βυσσινί είχαν δοκάρι με τον Όγκμποε (15'), ενώ τού ακυρώθηκε και γκολ στο 89'.

Η θεσσαλική ομάδα προηγήθηκε στο 25' με σουτ του Πεντρόζο και ο Αιολικός έφερε το ματς στα ίσα με δυνατό σουτ του Γιοκέ που είχε περάσει στο 46' στο ματς. Οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες στο 70' και το 72' και στο 89' ο Όγκμποε βρήκε δίχτυα. Ωστόσο, ο βοηθός σήκωσε τη σημαία και ο διαιτητή γύρισε πίσω τη φάση και έδωσε φάουλ για τους φιλοξενούμενους.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΙΟΛΙΚΟΣ - ΑΕΛ 1-1
Σκόρερ: 47' σουτ Γιοκέ - 25' σουτ Πεντρόζο
Δοκάρι: 15' Όγκμποε

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Μιλόγεβιτς, Κολλαράς, Μαξιμένκο, Τριανταφύλλου, Καρανίκας, Κάτσε (90' Καγκελίδης), Σρνιτς (46' Λουμανσρούμπεν), Τριανταφυλλάκος (46' Κόρντιτς), Ενομό (46' Γιοκέ), Ζάκαριτς (78' Μουχάλης), Μανούσος.

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου (60' Καλουτσικίδης), Μαϊδανός, Ηλιάδης, Στάμου, Πλέγας (60' Πατράλης), Κ. Παπαγεωργίου (60' Κοσονού), Αντράντα (75' Θωμαΐδης), Όγκμποε, Πεντρόζο, Μαυριάς (90'+2' Μπρου).

Διαιτητής: Μπαϊρακτάρης (Αθήνας)
Βοηθοί: Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής), Νιδριώτης (Αθήνας)

Last modified onΚυριακή, 15 Οκτώβριος 2023 18:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep