Άντεξε στην Ευκαρπία η ΑΣΑ

Ισοπαλία (0-0) με τρεις αποβολές μεταξύ του Μακεδονικού και της Αναγέννησης Καρδίτσας. Με 9 από το 64' οι φιλοξενούμενοι.

Το αήττητο σερί της διεύρυνε η Αναγέννηση Καρδίτσας το απόγευμα της Κυριακής (15/10) στο γήπεδο του Μακεδονικού. Η ΑΣΑ απέσπασε 0-0 στην έδρα των Πράσινων και ο πόντος αυτός έχει μεγαλύτερη σημασία αν σκεφτεί κανείς ότι από το 64' έπαιζαν με εννέα ποδοσφαιριστές.

Στο 62' αποβλήθηκε ο Κοκκίνης για εκτός φάσης χτύπημα στον Λεωνιδόπουλο, ενώ δύο λεπτά αργότερα είδε δεύτερη κίτρινη ο Τομάσεβιτς για σκληρό φάουλ στον Ραμίρεζ. Στο 81' ο διαιτητής Τομαράς (Θράκης) έδειξε κόκκινη και σε ποδοσφαιριστή του Μακεδονικού και συγκεκριμένα δεύτερη κίτρινη στον Λυμπεράκη για «θέατρο».

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 0-0
Κόκκινες: 81' Λυμπεράκης - 62' Κοκκινης, 64' Τομάσεβιτς

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Στέλιος Μαλεζάς): Γουναρίδης, Προβυδάκης, Σαραγιώτης, Τσαμούρης, Λυμπεράκης, Παναγιωτούδης, Μελετίδης, Ραμίρεζ (69' Σιμόνι), Τσουκάνης, Ζαφειράκης (75' Μπουλάτοβιτς), Μπιανκόνι.

ΑΝ. ΚΑΡΔΤΙΣΑΣ (Γιώργος Τυριακίδης): Τσέλιος, Γκόλιας, Σταμόπουλος, Κοζορώνης, Σκόνδρας, Ξύδας (60' Κέρθι), Ανδρικόπουλος (46' Τομάσεβιτς), Σαλαμούρας (72' Μακρυδάκης), Βερνάρδος (89' Μπούζας), Ντουμάνης, Κοκκίνης.

Διαιτητής: Τομαράς (Θράκης)
Βοηθοί: Καρασαββαΐδης, Σακάλογλου (Καβάλας)

Last modified onΚυριακή, 15 Οκτώβριος 2023 18:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep