"Ολοι θα έπεφταν πάνω μου"

Ανακουφισμένος από τη νίκη του Ολυμπιακού Βόλου στο Αιγάλεω, για πολλούς λόγους, ήταν ο προπονητής της ομάδας της Μαγνησίας, Σούλης Παπαδόπουλος.

Οι δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με το "Σίτι":

«Στο πρώτο μέρος ήμασταν πολύ καλοί, πετύχαμε το γκολ, δεν μας δόθηκε πέναλτι, ενώ στο δεύτερο ξέραμε ότι θα δεχτούμε πίεση από το Αιγάλεω κυρίως με μεγάλες μπαλιές. Είπαμε ότι, για να πάρουμε το τρίποντο, θα έπρεπε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ. Δεν το καταφέραμε. Το Αιγάλεω ήταν καλύτερο προς το τέλος, μας πίεσε με τη βοήθεια του κόσμου και του διαιτητή, που έδωσε πολλά φάουλ, αλλά αντέξαμε.

Ξέραμε ότι, αν δεν κερδίζαμε, όλοι θα έπεφταν πάνω μου και αξίζουν συγχαρητήρια και σε μένα και στους συνεργάτες μου και στους παίκτες. Το Αιγάλεω μ’ αυτό τον κόσμο και μ’ αυτή τη διοίκηση δε θα έχει πρόβλημα.

Επειδή διάβασα ένα δημοσίευμα που μιλούσε για στόχο παραμονής του Ολυμπιακού Βόλου, έχω να πω ότι έχουμε έρθει στην ομάδα, για να την ανεβάσουμε κατηγορία και όχι για την παραμονή. Θέλουμε να είμαστε μέσα στην πεντάδα και θα δούμε στο τέλος αν θα πετύχουμε το στόχο μας».

 

Last modified onΔευτέρα, 09 Δεκέμβριος 2019 09:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep