Νίκη-ανάσα στο Αιγάλεω ο Ολυμπιακός

Μετά από μια εβδομάδα έντασης, λόγω της συντριβής στο Κύπελλο και της καυστικής ανακοίνωσης των οργανωμένων οπαδών, ήρθε η... γαλήνη για τον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος νίκησε 1-0 εκτός έδρας το Αιγάλεω για την 11η αγωνιστική της Football League.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν μόλις στο 11' με τον Πόζογλου. Στο 32' το Αιγάλεω έφτασε κοντά στην ισοφάριση, αλλά η εκτέλεση φάουλ του Τσιλιγκίρη σταμάτησε στο δοκάρι του Γιδόπουλου.

Ο πορτιέρε του Ολυμπιακού έσωσε την εστία του στο 53ο λεπτό σε σουτ του Τσιλιγκίρη, ενώ το "Σίτι" απείλησε αρκετές φορές μέχρι το τελικό σφύριγμα της λήξης (με Φαρινόλα, Ροτζέιρο), το οποίο βρήκε ανακουφισμένους τους φιλοξενούμενους για το τρίποντο, που τους δίνει -πέρα από τους 3 βαθμούς- καλή ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Θωμάς Γράφας): Σικαλιάς, Σπυρόπουλος, Ψάνης (9' Ταφταρίδης), Συριόπουλος, Παπανικόλας, Τσίτσαρης, Χατζηιωαννίδης (46' Φαρινόλα), Σταματάκης (71' Κατσικογιάννης), Ροτζέριο, Λάμπρου, Τσιλιγκίρης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σούλης Παπαδόπουλος): Γιδόπουλος, Γραικός, Μπουτζίκος, Βοσνακίδης, Φαζός, Λάσκαρης, Σκοπελίτης, Ράντι (68' Τσίτας), Κουτσιανικούλης (87' Ρόκας), Ντούνης (60' Κόλα), Πόζογλου

Last modified onΚυριακή, 08 Δεκέμβριος 2019 18:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep