Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πρέπει να φανούμε δυνατοί»

Για αυτοκτονία έκανε λόγο ο Νίκος Παντέλης.

Απογοητευμένος από το 0-0 με τον ΑΟ Χανιά παρουσιάστηκε ο Νίκος Παντέλης. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου δήλωσε: «Θεωρώ σήμερα οτι αυτοκτονήσαμε. Αυτά τα παιχνίδια στο γήπεδο μας και σε αυτή την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος πρέπει να παίρνουμε τους τρεις πόντους. Αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες ανόδου αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζουμε. Ξεκινήσαμε με επιθετικούς προσανατολισμούς, ώστε να πλαγιοκοπήσουμε και να βάλουμε γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε το σύστημα, παίξαμε με δυο επιθετικούς, τον Γκούρμα και τον Δεινόπαπα.

Στο ποδόσφαιρο αν δεν βάλεις γκολ δεν μπορείς να κερδίσεις. Στο δεύτερο στη συνέχεια ρισκάραμε με τρεις παίκτες επιθετικογενείς με Γκούρμα, Δεινόπαπα και Ιωάννου. Είχαμε ατυχία με τον Κωστούλα και τον Ρόκα. Προς τιμή του ο Ρόκας συνέχιζε να παίζει. Στη συνέχεια άνοιξε το παιχνίδι, γιατί είχαμε μεγάλη δίψα να κερδίσουμε και παραλίγο στα τελευταία λεπτά να δεχτούμε γκολ. Στα άσχημα αποτελέσματα την ευθύνη την έχει ο προπονητής. Το πρόβλημα δεν είναι αγωνιστικό, αλλά ψυχολογικό. Θα κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι, έχοντας δυο παίκτες τραυματίες, τον Κωστούλα και τον Ρόκα. Του Ρόκα φαίνεται να είναι πιο σοβαρό. Πρέπει να φανούμε δυνατοί. Ο κόσμος ήταν κοντά και βοήθησε την ομάδα και νομίζω οτι μια συγνώμη δεν φτάνει. Από κει και πέρα το μυαλό μας είναι στο παιχνίδι με την Κέρκυρα».

Για το γεγονός οτι δεν πετυχαίνει γκολ ο Ολυμπιακός: «Σίγουρα οι μεσοεπιθετικοί παίκτες της ομάδας είναι πολύ κάλοι και το έδειξαν στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Εμείς δουλεύουμε στην προπόνηση τις φάσεις στην επίθεση, δυστυχώς όμως σε καίριες στιγμές, μπαίνει η ψυχολογία και όταν η μπάλα δεν μπαίνει μέσα, τότε έρχεται το άγχος. Για μένα στους έμπειρους παίκτες δεν πρέπει να υπάρχει αυτό... Το δουλεύουμε, νομίζω οτι είναι καθαρά θέμα ψυχολογίας. Θα συμφωνήσω όμως οτι σε αυτά τα παιχνίδια στην έδρα σου πρέπει να βάζεις γκολ, αλλιώς δεν μπορείς να κερδίσεις».

Αν λείπει ο οργανωτής παίκτης: «Δεν έχουμε τον κλασικό πλέι μέηκερ. Αυτό όμως δεν είναι δικαιολογία, ότι αν σου λείπει το δεκάρι δεν μπορείς να βάλεις γκολ. Με τον Μάριο Μπρέσκα κάναμε κάποιες φάσεις, αλλά δεν είχαμε το καθαρό μυαλό μέσα στην περιοχή. Για μένα αυτή ήταν η κύρια αιτία που δεν μπορούσαμε να βάλουμε γκολ».

Ο Σταμάτης Καρράς είπε από πλευράς ποδοσφαιριστών: «Όπως είπε και ο προπονητής μου, προσπαθήσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Το θέλαμε πάρα πολύ αλλά δεν το καταφέραμε. Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε να σκοράρουμε για να καθαρίσουμε το παιχνίδι. Δεν το καταφέραμε. Θα μπορούσαν τα Χανιά να κλέψουν το παιχνίδι στο τέλος. Ημαασταν τυχεροί σε αυτή τη φάση. Συγνώμη στον κόσμο γιατί δεν καταφέραμε να του δώσουμε τη χαρά της νίκης. Θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος για να πετύχουμε τον στόχο που έχουμε θέσει από την αρχή».

Πηγή: magnesiasports.gr

Last modified onΔευτέρα, 05 Μάιος 2014 01:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep