Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με την πλάτη στον τοίχο

Χωρίς τον Παναγιώτη Κατσιαρό ο Ολυμπιακός Βόλου, που καλείται να εκμεταλλευθεί την έδρα του.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν τρεις σερί ήττες και δύο ισοπαλίες στα τελευταία πέντε ματς των play off και «επιβάλλεται» να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα εάν θέλουν να διεκδικήσουν την άνοδο στη Super League. Την Κυριακή (4/05, 18:00 OTE Sport 4) απέναντι στον ΑΟΧ δίνουν το πρώτο από τα δύο διαδοχικά παιχνίδια στο ΕΑΚ. Σκοπός τους είναι να κάνουν το απόλυτο και να αξιοποιήσουν την έδρα τους.

Ο Νίκος Παντέλης δεν υπολογίζει στον Παναγιώτη Κατσιαρό, καθώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο δικέφαλο και τέθηκε εκτός αποστολής. Στα πλάνα του τεχνικού του Ολυμπιακού Βόλου δεν βρίσκεται και ο Χρήστος Μελίσσης, που εκτίει τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του, αλλά και ο Γεωργίου που έμεινε εκτός σε ακόμη ένα παιχνίδι, ενώ έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του στο δάκτυλο του ποδιού του. Επιστρέφει ο Δημήτρης Αρβανίτης, ο οποίος εξέτισε.

Η 20αμελής αποστολή: Γκίτκος, Σταυράκης, Γκούρμα, Καρίλ, Κριστόμπαλ, Αρβανίτης, Πινδώνης, Γιαλούσης, Κωστούλας, Ιωάννου, Ρόκας, Κόμνος, Ζέρης, Μπρέσκα, Μόνχε, Παπανικόλας, Νικολιάς, Κατσίκης, Δεινόπαπας, Καρράς.

Last modified onΣάββατο, 03 Μάιος 2014 17:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep