Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Καλύτερα να ακούτε κ. Πάτση»

Ανακοίνωση – απάντηση του Δημήτρη Καραγιάννη στον Ανδρέα Πάτση.

Η ευχή του Σπύρου Καλογιάννη για ήρεμο κλίμα στα play off κράτησε λίγα μόλις 24ωρα. Μία ημέρα πριν το ντέρμπι Ολυμπιακός Βόλου – Νίκη Βόλου οι διοικήσεις των δύο ομάδων επιδίδονται σε πόλεμο δηλώσεων και φορτίζουν το κλίμα. Αν και στην κλήρωση έκαναν γνωστές τις απόψεις τους, με τους «ερυθρόλευκους» να γνωστοποιούν ότι δεν δίνουν εισιτήρια, το συγκεκριμένο θέμα έφερε την αντίδραση του Ανδρέα Πάτση και την απάντηση του Δημήτρη Καραγιάννη, που δήλωσε στο επίσημο σάιτ της ομάδας:

«Οι δικές μας απόψεις είναι καταγεγραμμένες στην κλήρωση της Football League για τους αγώνες των play off και είναι ξεκάθαρες. Ελπίζουμε να μην συνεχιστεί αυτό το παραλήρημα. Σχετικά με τις δηλώσεις του λαλίστατου κ. Πάτση σε γνωστό οπαδικό ραδιόφωνο της πόλης, δεν θα θέλαμε να απαντήσουμε - αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε, αφού κάποιοι προσπαθούν με ανακρίβειες και λαϊκισμούς να πολώσουν το κλίμα για να καλύψουν τις αδυναμίες τους και τα προβλήματα τους.

Κύριε Πάτση, σας διαβεβαιώνουμε, και να είστε σίγουρος γι’ αυτό, ότι τόσο η αποστολή της Νίκης Βόλου όσο και η διοίκησή της θα τύχουν της φιλοξενίας που τους αρμόζει, όπως άλλωστε γνωρίζει να πράττει η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον. Κατά τα άλλα είναι δικαίωμά μας να μην εκδώσουμε εισιτήρια στο συγκεκριμένο αγώνα - όπως δεν έχουμε εκδώσει - και δεν χρειάζεται να ρωτήσουμε κανέναν.

Τα εισιτήρια διαρκείας που έχουν εκδοθεί, έχουν δηλωθεί στα αρμόδια όργανα της Football League. Όσο για το ΣΔΟΕ, σύμφωνα με τα δικά σας λεγόμενα κ. Πάτση, προς το παρόν ασχολείται με τα καμένα βιβλία της Νίκης Βόλου και την επί δώδεκα έτη μη απόδοση φόρων. Για την δε αναφορά στο όνομα του πρώην συναδέλφου σας κ. Μποτσιβάλη, νεόκοπου και περαστικού παράγοντα, θα σας υπενθυμίσουμε ότι στο συγκεκριμένο μεταξύ μας αγώνα στον οποίον αναφέρεστε, με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό Βόλου, οι φίλαθλοι μας εκδιώχτηκαν από τις θέσεις parking και το γήπεδό τους για 15.000 ευρώ. Τόσο άξιζαν τα εισιτήρια που παραλάβατε, αλλά και η αξιοπρέπεια του συγκεκριμένου παράγοντα.

Η σημερινή διοίκηση σέβεται τους χιλιάδες φιλάθλους της, λειτουργεί αποκλειστικά και μόνο με γνώμονα το καλό της ομάδας και οι συνειδήσεις μας, όπως και η αξιοπρέπεια μας, δεν εξαγοράζονται.

Υ.Γ. Κλείνοντας θα θέλαμε να σας συμβουλεύσουμε αξιότιμε κ. Πάτση, διότι είστε νέος παράγοντας, καλύτερα να ακούτε από το να μιλάτε πολύ εάν σκοπεύετε να παραμείνετε στο χώρο του ποδοσφαίρου. Έχετε να μάθετε πολλά ακόμα. Μέχρι τότε, συμβουλευτικά, καλό θα ήταν να κάνετε λιγότερες δηλώσεις. Θεωρίες αλλού, όχι στους παράγοντες του Ολυμπιακού Βόλου. Και ευελπιστούμε να τηρήσετε τα λεγόμενα σας αφού, όπως διαλαλείτε, τιμάτε το λόγο σας.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου».

Last modified onΤρίτη, 04 Ιούνιος 2013 16:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep