Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Σεβαστείτε την απόφαση, αλλιώς...»

Ο Ολυμπιακός Βόλου ζήτησε από τους οπαδούς της Νίκης θα δουν το ντέρμπι από την τηλεόραση.

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (05/06) με τη Νίκη Βόλου και έδωσε την ευχή να γίνει ένα καλό παιχνίδι, πάντα σε φίλαθλα πλαίσια και να κερδίσει ο Ολυμπιακός Βόλου. Παράλληλα ζήτησε από τους οπαδούς των «κυανόλευκων» να μην προσπαθήσουν να προσέλθουν στο Πανθεσσαλικό, γιατί θα κατατεθούν μηνύσεις προς κάθε κατεύθυνηση σύμφωνα με τον Αθλητικό Νόμο.

Αναλυτικά ο Ολυμπιακός Βόλου ανέφερε:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ενημερώνει τους φιλάθλους της για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους στον αυριανό αγώνα ότι :
Εισιτήρια διαρκείας θα διατίθενται μέχρι και την έναρξη του αγώνα από τα γραφεία της ΠΑΕ και από τα εκδοτήρια στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (1η & 2η πεζογέφυρα)

Για την αποφυγή επεισοδίων παρακαλούμε πολύ τους φιλάθλους μας να προσέλθουν στο γήπεδο από την περιφερειακή οδό και όσο το δυνατόν νωρίτερα.

Στα πλαίσια των μέτρων ασφαλείας και σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για το συγκεκριμένο παιχνίδι θα έχει 300 άτομα προσωπικό ασφαλείας από δύο εταιρείες Security για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την αποφυγή επεισοδίων που πιθανόν θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν για λόγους προβοκάτσιας ανεγκέφαλοι φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας.

Καλούμε τους φιλάθλους της Νίκης Βόλου να σεβαστούν την απόφαση, να παρακολουθήσουν τον αγώνα από την τηλεόραση και να μην προσπαθήσουν με οποιοδήποτε τρόπο να προσέλθουν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Η παραμικρή προσπάθεια δημιουργίας πυρήνα θα αποτραπεί και συγχρόνως θα κατατεθούν μηνύσεις προς κάθε κατεύθυνση σύμφωνα με τον Αθλητικό Νόμο.

Ευχόμαστε να γίνει ένα καλό παιχνίδι, πάντα σε φίλαθλα πλαίσια, και να κερδίσει ο Oλυμπιακός Βόλου».

Last modified onΤρίτη, 04 Ιούνιος 2013 14:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep