«Πρέπει να παίρνουμε αποτέλεσμα»

Για τη βελτίωση της παραγωγικότητας που χρειάζεται η ομάδα του, μίλησε ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Στάικος Βεργέτης.

Τον προβληματισμό του σχετικά με την αναποτελεσματικότητα της ομάδας του, τόσο στο φιλικό με τον Καραϊσκάκη Άρτας, όσο και γενικότερα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, εξέφρασε ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Στάικος Βεργέτης. Σε δηλώσεις του μετά την φιλική ήττα από την ομάδα της Άρτας (1-0) την Κυριακή (25/10) ο 44χρονος τεχνικός ανέφερε:

«Ήταν ένα φιλικό πολύ εποικοδομητικό για τους προπονητές ώστε να βγάλουν συμπεράσματα. Τι πάει καλά στην ομάδα και τι χρειάζεται βελτίωση. Ανέδειξε αυτό το φιλικό πολλά θέματα και για τις δύο ομάδες. Πρέπει να το αναλύσουμε για να δώσουμε στους παίκτες μας τις σωστές κατευθύνσεις για τη συνέχεια, τόσο εγώ όσο και ο συνάδελφος (σ.σ. προπονητής ΑΕ Καραϊσκάκης).

Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας μου αλλά όχι τόσο από την αποτελεσματικότητα. Δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις τις οποίες δεν τελειώσαμε για να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Επί του παρόντος δεν μετράει το αποτέλεσμα επείδη ήταν φιλικό αλλά επειδή είναι κάτι που επαναλαμβάνεται έχει αρχίσει και με προβληματίζει. Συνέχεια φέυγουμε ακούγοντας από τον κόσμο ωραία σχόλια για την ομάδα μας, ότι παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο αλλά δεν πήραμε θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει να αρχίσουμε να παίρνουμε αποτέλεσμα».
Last modified onΔευτέρα, 26 Οκτώβριος 2020 13:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep