Νέα προσφυγή Νίκης Βόλου

H Νίκη Βόλου στρέφεται κατά της απόφασης έγκρισης της προκήρυξης και κατά της διαδικασίας κλήρωσης της Football League.

Στις 29 Οκτωβρίου (15.30) έχει προγραμματιστεί να εκδικαστεί η εξ αναβολής προσφυγή της Νίκης Βόλου κατά της απόφασης της Ε.Ε. της ΕΠΟ για άνοδο της Σαντορίνης και αύξηση των ομάδων της Football League από 19 σε 20. Πλην αυτής της υπόθεσης, όμως η θεσσαλική ΠΑΕ επιδιώκει να συνεκδικαστεί μία δεύτερη προσφυγή!

Συγκεκριμένα, οι Κυανόλευκοι με νέο αίτημά τους στο Διαιτητικό Δικαστήριο στρέφονται κατά της απόφασης του ΔΣ περί έγκρισης της προκήρυξης ως προς το σκέλος αυτής που αποφασίζει για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος με 20 ομάδες σε δύο ομίλους, αλλά και της διενεργηθείσας κλήρωσης.

Η Νίκη Βόλου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, αναφέρει μεταξύ άλλων στο δικόγραφο ότι η λίγκα παρά την εκκρεμοδικία συγκάλεσε ΔΣ στις 22 Οκτωβρίου. Η ΠΑΕ ζήτησε την αναβολή, αλλά η Ένωση ενέκρινε την προκήρυξη και εκτός αυτού την τοποθέτησε στον νότιο όμιλο «χωρίς να έχει γίνει πρόσκληση, προκειμένου να παρευρεθεί νόμιμος εκπρόσωπος της ομάδος μου στη διαδικασία της εν λόγω κλήρωσης. Επιπροσθέτως η εν λόγω κλήρωση δεν μεταδόθηκε σε live streaming, εν αντιθέσει με την κλήρωση του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 2 που διεξήχθη την 24.09.2020 & και την κλήρωση του πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 την 22η Οκτωβρίου 2020 και ώρα 15:00».

Όσο για την κλήρωση; Επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι: «Αυτή θεωρείται άκυρη, διότι η Διοργανώτρια
Αρχή, είχε ξεχάσει να τοποθετήσει στην κληρωτίδα με τους αριθμούς, τον αριθμό έξι (6), κάτι που έγινε εκ των υστέρων στο τέλος της διαδικασίας. Και ενώ η Διοργανώτρια όφειλε, να διακόψει τη διαδικασία και να την πραγματοποιήσει εκ νέου, συνέχισε κανονικά την κλήρωση.

Κατόπιν των παραπάνω ζητώ με την παρούσα την ακύρωση της ως άνω απόφασης της καθ’ης, της κλήρωσης του πρωταθλήματος και κάθε μεταγενέστερης πράξης σε εφαρμογή των παραπάνω για τους εξής νόμιμους και βάσιμους λόγους».

Last modified onΔευτέρα, 26 Οκτώβριος 2020 20:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep