Μεγάλη ΝΙΚΗ (Βόλου)

Μεγάλη νίκη με σκορ 2-0, πέτυχε η Νίκη Βόλου σε βάρος της πρωτοπόρου ομάδας των Τρικάλων, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 13ης αγωνιστικής της Football League.

Πρώτη βαθμολογική απώλεια για την ομάδα του Περικλή Αμανατίδη μετά από 6 νίκες και πρώτη ήττα φέτος μετά από 8 νίκες και 4 ισοπαλίες. Στο παιχνίδι του Βόλου, μάλιστα, τα Τρίκαλα δέχθηκαν τα... μισά γκολ από όσα είχαν δεχθεί στα προηγούμενα 12 ματς!

Ολα τα λεφτά στο πρώτο ημίχρονο ήταν η... διπλή φάση στο δίλεπτο 22'-23'. Στο 22' εκπληκτική απόκρουση του Αποστολίδη σε εκτέλεση φάουλ του Ριζογιάννη και δευτερόλεπτα αργότερα (23') έπειτα από αντεπίθεση, ο Τζόρνταν Ντομίνγκεθ με διπλή προσπάθεια έκανε το 1-0.

Τα Τρίκαλα πήραν την πρωτοβουλία, είχαν τις ευκαιρίες, αλλά τους έλειψε το γκολ. Στο 76' ήρθε το δεύτερο γκολ για τη Νίκη.Ο Λούκας Γκαρσία εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα κόντραρε στον Λώττα, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Γιακουμή.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Αποστολίδης, Αλιατίδης, Κυριακίδης, Παγώνης, Μπαλάφας, Μητσάκος, Ντομίνγκεζ, Γκαρσία (90' Βοσνιάδης), Κρουζ, Ροχάνο (86' Κάπος), Τσιώλης (46' Καμπαγέρο).

ΤΡΙΚΑΛΑ: Γιακουμής, Σανδραβέλης, Νιάρος (74' Ντόσης), Βέρτζος, Γιαννίτσης, Ριζογιάννης, Τεγούσης, Παπαγεωργίου, Λώττας (81' Γρηγορόπουλος), Πελάεζ, Σταματής (56' Τσίπρας).

Last modified onΣάββατο, 21 Δεκέμβριος 2019 16:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep