Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Στημένη η... μισή Νίκη»!

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος «φωτογράφισε» τους ποδοσφαιριστές που, σύμφωνα με τον ίδιο, «έστησαν» το περσινό ματς με τον Ηρακλή!

Η αρχή είχε γίνει πριν από 15 ημέρες, με τις αποκαλύψεις στην τηλεοπτική «Δίκη» πως ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου «έστησαν» over τον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής των play off με τον Ηρακλή. Τα ξημερώματα της Τρίτης (05/11) ο υπεύθυνος ποδοσφαιρικών θεμάτων της ΠΑΕ, Γιώργος Παπαδόπουλος μίλησε στην ίδια εκπομπή και «φωτογράφισε» ποιοι πρώην παίκτες - σύμφωνα με όσα κατέθεσε την Παρασκευή (01/11) στον Εισαγγελέα - εμπλέκονται στην υπόθεση!

Ο Παπαδόπουλος, λοιπόν, υποστήριξε ότι πάνω από τέσσερις ποδοσφαιριστές «έστησαν» το παιχνίδι στο Καυτανζόγλειο σε συννενόηση με παίκτες του Ηρακλή. Όλα αυτά τόνισε πως τα έχει καταθέσει στον Εισαγγελέα έπειτα από συνομιλία που είχε με πρώην ποδοσφαιστή της ομάδας του, ο οποίος δεν συμμετείχε στον στοιχηματισμό, δεν αγωνίστηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ήταν αρχηγός στη Νίκη Βόλου και πήρε μεταγραφή σε ΠΑΕ της Super League. Σημείωσε δε πως τουλάχιστον δύο εξ αυτών που συμμετείχαν, πήραν μεταγραφή στον Ηρακλή (έχουν μεταγραφεί στους Θεσσαλονικείς οι Νίκος Πουρτουλίδης, Τάσος Κυριάκος και Δημήτρης Κοντοδήμος)!

«Μαθεύτηκε ότι ειπώθηκε από έναν ξένο ποδοσφαιριστή: «Καλά κάναμε και το στήσαμε over»

Αναλυτικά ο Παπαδόπουλος υποστήριξε:

«Πρόκειται για το παιχνίδι των play off, Ηρακλής - Νίκη Βόλου 4-0 το οποίο δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ανέβηκα στο Βόλο με εντολή του προέδρου, γιατί είχαν διαπιστωθεί κάποιες ύποπτες συμπεριφορές. Μαθεύτηκε ότι ειπώθηκε από έναν ξένο ποδοσφαιριστή: «Καλά κάναμε και το στήσαμε over». Έτσι καταφύγαμε στη δικαισύνη. Όσα λέω τα γνωρίζω από ποδοσφαιριστή, ο οποίος μου είπε σε συνάντηση που είχαμε πώς έγινε όλο το στήσιμο. Μάλιστα, του έστελναν μηνύματα οι υπόλοιποι στο κινητό του: «Μην πεις στον πρόεδρο τίποτα, παιξ'το κι εσύ. Ο ποδοσφαιριστής αυτός με έπιασε και μου εκμυστηρεύτηκε την αλητεία αυτή. Δεν έπαιξε στο συγκεκριμένο ματς και εκτιμώ πως δεν στοιχημάτισε. Πάνω από τέσσερις ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου συμετείχαν σε αυτό και πάνω από δύο έχουν πάει τώρα στον Ηρακλή».

«Πάνω από τέσσερις ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου συμετείχαν σε αυτό και πάνω από δύο έχουν πάει τώρα στον Ηρακλή»

Στη συνέχεια «φωτογράφισε» τον Παντελή Ριζογιάννη, λέγοντας: «Παίξαμε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου και ένας ποδοσφαιριστής πήρε δύο κίτρινες ως το 44ο λεπτό. Μία κίτρινη στην αντίπαλη περιοχή και μία άλλη στο κέντρο. Αυτό δεν είναι ύποπτη συμπεριφορά;». Και συνέχισε λέγοντας: «Εκλάπησαν δύο σταυροί από τα αποδυτήρια και ψάχναμε να βρούμε ποιος τους πήρε. Δεν υποπτευόμασταν ποδοσφαιριστή. Φέτος αυτός ο ποδοσφαιριστής έκανε μεταγραφή σε άλλη ομάδα της κατηγορίας και τον έπιασε η ομάδα του να κλέβει σταυρούς. Τον έδιωξε πέντε μέρες πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου».

«Παίξαμε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου και ένας ποδοσφαιριστής πήρε δύο κίτρινες ως το 44ο λεπτό. Μία κίτρινη στην αντίπαλη περιοχή και μία άλλη στο κέντρο. Αυτό δεν είναι ύποπτη συμπεριφορά; Είχαμε ποδοφαιριστή που έφυγε από την Α' Εθνική, γιατί έταζε επαγγελματικά συμβόλαια σε ερασιτέχνες και του έκαναν διακοπή συμβολαίου»

Για τις λεπτομέρειες που γνωρίζει για τη συγκεκριμένη υπόθεση είπε: «Έγινε συνάντηση σε καφετέρια και ήταν παρόντες και ποδοσφαιριστές του Ηρακλή. Μετά τον αγώνα, μάλιστα, ξένος ποδοσφαιριστής που έπαιζε στη Νίκη είπε: «Καλά κάναμε και το στήσαμε over». Στον ποδοσφαιριστή που συναντήθηκα μαζί του και μου τα μετέφερε, έστελναν μηνύματα να το παίξει. Είχαν κατεβάσει την απόδοση στο 1.60...».

Για το αν η Νίκη Βόλου είχε οφειλές, απάντησε: «Η Νίκη είχε αν όχι τα ακριβότερα, από τα πιο ακριβά συμβόλαια. Υπήρχαν εκκρεμότητες, όπως παντού, από 2.000 έως 6.000 ευρώ. Εγώ μίλησα με τον αρχηγό και μου έλεγε με στενοχώρια, γιατί νεαρά παιδιά όπως ο Παπαδόπουλος και ο Πιτταράς να βιώνουν όλο αυτό. Έτσι, πιάσαμε κουβέντα».

«Έγινε συνάντηση σε καφετέρια και ήταν παρόντες και ποδοσφαιριστές του Ηρακλή. Στον ποδοσφαιριστή που συναντήθηκα μαζί του και μου τα μετέφερε, έστελναν μηνύματα να το παίξει. Είχαν κατεβάσει την απόδοση στο 1.60...»

Ακολούθως εκτόξευσε βέλη και σε άλλο ποδοσφαιριστή λέγοντας: «Είχαμε ποδοφαιριστή που έφυγε από την Α' Εθνική, γιατί έταζε επαγγελματικά συμβόλαια σε ερασιτέχνες και του έκαναν διακοπή συμβολαίου».

Για το αν ο ποδοσφαιριστής που εκμυστηρεύτηκε το «στήσιμο» αποκάλυψε και ονόματα, ο Παπαδόπουλος είπε: «Ναι. Τα κατέθεσα στον Εισαγγελέα. Πρόκειται για πάνω από τέσσερις ποδοσφαιριστές. Πάνω από δύο πήγαν στον Ηρακλή. Δεν ξέρω αν στήθηκε για να... κονομήσουν ή για να πάρουν μεταγραφή. Δεν μιλάω αυθαίρετα, αλλά συγκεκριμένα, με ονοματεπώνυμο και κατέθεσα ό,τι έχει γίνει».

Σημειώνεται ότι οι υπόλοιποι προσκεκλημένοι ρωτούσαν τον Παπαδόπουλο αν έχει καταλάβει πόσο σοβαρή είναι η καταγγελία που κάνει και εκείνος απάντησε ότι υπάρχουν αποδείξεις. Μάλιστα, ο Κυριάκος Θωμαΐδης κάλεσε όποιον ποδοσφαιριστή ή εκπρόσωπό του ήθελε να παρέμβει, αλλά δεν έγινε καμία παρέμβαση.

Αυτό που παρέλειψε ο Θωμαΐδης, από τη στιγμή που τον είχε προσκεκλημένο, ήταν να ζητήσει από τον Παπαδόπουλο να τοποθετηθεί σχετικά με μια ανακοίνωση που είχε εκδώσει τον Μάιο η ΠΑΕ Παναχαϊκή, λίγες ημέρες πριν την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου, στις 12 Μαΐου. Λίγες ημέρες νωρίτερα οι Αχαιοί ανέφεραν:

«Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή έχει πληροφορηθεί το ρόλο που παίζει ένας Γιώργος Παπαδόπουλος στο Βόλο, είναι ενημερωμένοι τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και οι προπονητές αλλά και πολύ σύντομα και ο Αθλητικός Εισαγγελέας. Θέλουμε να δώσουμε μία συμβουλή στον κ. Παπαδόπουλο και σε όποιους ενδιαφέρονται, «παιδιά μακριά από τους πιτσιρικάδες της Παναχαϊκής γιατί το θέμα καίει».

 

Last modified onΤρίτη, 05 Νοέμβριος 2013 16:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep