Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τζαναβάρας: «Δεν εφησυχάζουμε»

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας αφιέρωσε τη νίκη επί του Ηρακλή στη φίλαθλο της Νίκης Βόλου που έφυγε από τη ζωή.

Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» δήλωσε ακόμη ότι το παιχνίδι τελείωσε μετά το 2-0 και στάθηκε στο βατό πρόγραμμα που ακολουθεί τονίζοντας παράλληλα ότι δεν πρέπει να εφησυχάσουν οι παίκτες του:

«Προτού μπω στο αγωνιστικό κομμάτι εκ μέρους της τεχνικής ηγεσίας και των ποδοσφαιριστών αφιερώνουμε τη νίκη στην Φώφη που έφυγε από τη ζωή και δίνουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια της. Πιστεύουμε από εκεί που μας βλέπει να χάρηκε με τη νίκη της ομάδας. Ίσως ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι των τελευταίων αγώνων, παρότι έχουμε έναν μήνα που δίνουμε συνέχεια ντέρμπι. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα με ταχύτητα, που με την αλλαγή του προπονητή και την πρόκριση στην Ξάνθη ήταν σε καλή κατάσταση, όπως και να αντιμετωπίσουμε την κούραση μας από τα 120 λεπτά στην Κομοτηνή και ευτυχώς πήγαν όλα καλά. Προσπαθήσαμε να έχουμε την κατοχή της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο και σε κάποιες στιγμές τα καταφέραμε και κάποιες όχι.

Ήρθε το γκολ από το Δήμο (Μανουσάκη) και πήγαμε στο ημίχρονο με 1-0. Στο δεύτερο είπαμε ότι θα μείνουμε ψηλά, αλλά μετά την αποβολή όμως δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε την μπάλα. Είναι ένα ψυχολογικό θέμα για μένα περισσότερο παρά αγωνιστικό. Να είμαστε πιο ήρεμοι για να μπορούμε να διαχειριστούμε αυτά τα σκορ. Αν και θα μπορούσαμε με τον Τζιώρα και σε δυο τρεις καλές φάσεις να τελειώσουμε το παιχνίδι. Ο Ηρακλής έπαιξε επιθετικά και ψηλά, μας πίεσε και ευτυχώς που είχαμε καλή αμυντική λειτουργία και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Με το 2-0 το παιχνίδι τελείωσε. Τέλος καλό όλα καλά. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές. Περάσαμε έναν δύσκολο μήνα. Θεωρώ ότι το πρόγραμμα δεν είναι εύκολο από δω και πέρα, αλλά είναι πιο βατό. Και στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο στους στόχους μας είμαστε μέσα. Να ευχαριστήσω τον κόσμο μας για άλλη μια φορά. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, είμαστε ακόμα στην αρχή και έχουμε μεγάλο αγώνα. Οι τραυματισμοί είναι σημαντικοί όμως όλοι οι παίκτες όταν μπαίνουν μέσα καταθέτουν και την ψυχή τους και τους ευχαριστώ πάρα πολύ».

Για τη συνέχεια και κατά πόσο το βατό πρόγραμμα εφησυχάζει τους παίκτες: «Το πρώτο μάθημα το πήραμε με την Κέρκυρα. Δεν θα επιτρέψω εγώ να εφησυχάσει κανένας. Είπαμε ότι έχουμε πιο βατό πρόγραμμα, όχι εύκολο. Ομάδες μικρότερες θα κλειστούν πίσω και θα έχουμε δουλειά για να σπάσουμε κλειστές άμυνες».

Πηγή: sport7.gr

Last modified onΔευτέρα, 04 Νοέμβριος 2013 19:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep