Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Βγάλαμε τα δύσκολα»

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας μίλησε για την πρώτη τετράδα αγώνων που ήταν και η πιο δύσκολη στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Για τη δίκαιη νίκη της ομάδας του μίλησε ο τεχνικός της Νίκης Βόλου, Παναγιώτης Τζαναβάρας, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα είναι καινούργια και χρειάζεται χρόνο.

«Στα τέσσερα παιχνίδια από τους 24 παίκτες έχουν χρησιμοποιηθεί οι 20. Πιστεύω στην ομάδα αυτή και εκτός του ότι χτίζουμε μία νέα ομάδα, το πιο σημαντικό για μένα είναι να χτίσουμε τη νοοτροπία της ομάδας. Δεν επηρεαζόμαστε από τίποτα που θα μας βγάλει έξω από τον στόχο μας. Δεν είναι εύκολο να γίνουν όλα από τη μία μέρα στην άλλη. Σε μία καινούρια ομάδα χρειάζεται υπομονή, ψυχραιμία και νηφαλιότητα. Πιστεύω ότι είναι δίκαιη η νίκη μας, κινδυνέψαμε από τον αντίπαλο μόνο από ένα δικό μας λάθος. Εχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα ακόμα και είμαστε σε μία τετράδα αγώνων, την πιο δύσκολη του πρώτου γύρου. Όμως ξαναλέω δουλεύουμε με οργάνωση, μεθοδικότητα και ψυχραιμία. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για τη στήριξη του. Συνεχίζουμε τη δουλειά, έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας».

Για την επιλογή του Γέσιτς στους κεντρικούς μέσους: «Ο Γέσιτς είναι ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής και μπορεί να παίζει σε πολλές θέσεις. Είχαμε προβλήματα απουσιών με τους Μπακάλη και Σεϊμάν. Η άλλη λύση μου ήταν ο Αναστασόπουλος. Επειδή είναι νεαρός και άπειρος δεν ήθελα να τον φορτώσω από την αρχή, όμως όταν χρειάστηκε ήταν πολύ καλός και βοήθησε την ομάδα».

Για τη νοοτροπία: «Είδα μία τρομερή χαλάρωση στην προπόνηση μετά από τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Το παιχνίδι στην Κέρκυρα χάθηκε μέσα στην προπονητική εβδομάδα. Όταν ξυπνήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αργά. Γι αυτό λέω χτίζω ομάδα, χτίζω νοοτροπία, αλλά θέλω να χτίσω και νοοτροπία και έξω».

Last modified onΚυριακή, 20 Οκτώβριος 2013 21:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep