Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χωρις Σεϊμάν, Μπακάλη

Η Νίκη Βόλου ψάχνει τρίποντο και καλή εμφάνιση απέναντι στον Απόλλωνα.

Την περασμένη αγωνιστική η Νίκη Βόλου απογοήτευσε και γνώρισε την ήττα (1-0) στην Κέρκυρα. Την Κυριακή (20/10, 18:00) υποδέχεται στο Πανθεσσαλικό τον Απόλλωνα των τριών διαδοχικών νικών και, σίγουρα, δεν θα έχει εύκολο έργο. Ωστόσο, στόχος των «κυανόλευκων» είναι να επιστρέψουν στις επιτυχίες και να συνδυάσουν το τρίποντο με καλή εμφάνιση.

Εκτός πλάνων του Παναγιώτη Τζαναβάρα έμεινε ο Πάρης Μπακάλης που διανύει περίοδο αποθεραπείας καθώς και ο Μίκαελ Σεϊμάν εξαιτίας ενός αιματώματος στη γάμπα.

Η αποστολή: Αποστολίδης, Ταΐρης, Σοϊλέδης, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Γιώτας, Γκότοβος, Παπαδόπουλος, Πιτταράς, Αναστασόπουλος, Μανουσάκης, Γέσιτς, Ανιέτε, Ακασού, Ισαάκ, Τζιώρας, Ριβέρα, Τσίτας, Χαρτσιάς, Μπιτσάκος.

Οι «κυανόλευκοι» ανακοίνωσαν την πρόσληψη του χειρουργού ορθοπεδικού, Γιάννη Νοταρά στο πόστο του επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου:

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει πως επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του ποδοσφαιρικού τμήματος, αναλαμβάνει ο χειρούργος ορθοπεδικός κ. Νοταράς Ιωάννης. Ο κ. Νοταράς θα έχει επίσης τη γενική εποπτεία στην ομάδα Νέων της Νίκης αλλά και στις Ακαδημίες της ΠΑΕ.

Στόχος της συγκεκριμένης συνεργασίας είναι ένα εξατομικευμένο θεραπευτικό πρόγραμμα, το οποίο θα σχεδιάζεται από τον γιατρό και τους συνεργάτες του με βάση τις ανάγκες του κάθε ασθενούς. Αρχικά δίδεται βάρος στην ορθή κλινική διάγνωση και εν συνέχεια θα σχεδιάζεται ένα εξατομικευμένο και ολοκληρωμένο θεραπευτικό πρόγραμμα. Σκοπός είναι η όσο το δυνατόν ταχύτερη επάνοδος του αθλητή στην ενεργό δράση καθώς και ο περιορισμός των υποτροπών.

Σύντομο βιογραφικό του κ. Ι. Νοταρά

Ο Ιωάννης Νοταράς, Γεννήθηκε στο Βόλο το 1959 με καταγωγή από τη Σμύρνη. Τελείωσε τις σπουδές του στην Ιατρική το 1985 και απέκτησε την ειδικότητα της Χειρουργικής Ορθοπαιδικής το 1993. Συνέχισε με Διδακτορική Διατριβή και εξειδίκευση στην άρθρωση του ώμου. Είναι Επιστημονικός Συνεργάτης και Διδάσκων στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, καθώς επίσης και στο Μεταπτυχιακό της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Οι δεξιότητές του στη Χειρουργική Ορθοπαιδική εστιάζονται στην αρθροσκοπική αντιμετώπιση του τραύματος των αρθρώσεων του γόνατος και του ώμου, στη σύγχρονη αντιμετώπιση των καταγμάτων και στην αντικατάσταση των αρθρώσεων, με νέες τεχνικές μικρής επεμβατικότητας και γρήγορης αποκατάστασης. Υπήρξε παλαιός συνεργάτης του Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης και από το 2010 αποκλειστικός συνεργάτης του Ιασώ Θεσσαλίας».

 

Last modified onΚυριακή, 20 Οκτώβριος 2013 01:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep