Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Έφυγα για Γιδόπουλο, Δαλούκα»

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης μίλησε για την προηγούμενη θητεία του στη Νίκη Βόλου και επέστρεψε για τους «κυανόλευκους» και τον Πάτση.

Ο νέος τεχνικός των Νικιωτών μίλησε στην ιστοσελίδα «goalpost» και τόνισε ότι στόχος δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Super League. Υποστήριξε ότι πέρυσι έφυγε λόγω των Γιδόπουλου, Δαλούκα και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι με τη συμπαράσταση των φιλάθλων οι «κυανόλευκοι» θα πετύχουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χαραλαμπίδης:

-Πιστεύω, πως γνωρίζετε ότι μερίδα φιλάθλων της Νίκης έχει κάποιες ενστάσεις για την πρόσληψή σας στην τεχνική της ηγεσία, για το λόγο πως είχε δημιουργηθεί η εντύπωση πως εγκαταλείψατε την ομάδα σ' ένα κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος.

«Οι φίλαθλοι της Νίκης προφανώς και δε γνώριζαν όλη την αλήθεια για εκείνη την περίοδο, αφού τότε αναγκάστηκα να φύγω. Δεν εγκατέλειψα την ομάδα. Όλοι γνωρίζουν πλέον τι επικρατούσε την περίοδο εκείνη, αφού ο νυν πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πάτσης, έχει φροντίσει όλα τα κακώς κείμενα εκείνης της περιόδου να βγουν στην επιφάνεια.

Ποιος γνώριζε ότι αναγκάστηκα να περάσω νύχτα στο αυτοκίνητο αφού υπήρχε σοβαρό θέμα με το σπίτι που έμενα; Με μία φράση θα σας πω: «Έφυγα για τον Γιδόπουλο και τον Δαλούκα, ήρθα για τη Νίκη και τον Πάτση».

-Τη Νίκη την έχετε παρακολουθήσει φέτος;

«Η Νίκη Βόλου είναι μία από τις εμπορικότερες ομάδες της Football League, οπότε τη δείχνει πολύ συχνά η τηλεόραση. Έχω παρακολουθήσει σχεδόν όλους τους αγώνες που ήταν τηλεοπτικοί και η εικόνα που έχω, είναι πως διαθέτει ένα πολύ καλό ρόστερ το οποίο αποδίδει στους περισσότερους αγώνες ένα πολύ ελκυστικό και σύγχρονο ποδόσφαιρο».

-Μπορεί η ομάδα να ξαναμπεί σε τροχιά ανόδου;

«Η Νίκη Βόλου δεν έχει βγει εκτός στόχων, παρά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Ο στόχος ήταν και παραμένει η κατάταξή μας στην πρώτη τριάδα και η άνοδος στη Σούπερ Λιγκ. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο. Την Κυριακή με τον Βύζαντα θα επιχειρήσουμε και θα πετύχουμε να κάνουμε μία νέα αρχή».

-Στον κόσμο τι μήνυμα στέλνετε;

«Όλοι μαζί, ενωμένοι σαν γροθιά, μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Τον κόσμο της Νίκης τον γνωρίζω από πρώτο χέρι και πιστεύω πως μπορεί να αποτελέσει τον δωδέκατο παίκτη μας. Είμαι βέβαιος πως θα στηρίξει την ομάδα για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί στο τέλος του πρωταθλήματος την επίτευξη των στόχων μας».

Last modified onΠαρασκευή, 15 Μάρτιος 2013 13:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep