Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ανακοίνωσε Χαραλαμπίδη

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης είναι ο 5ος προπονητής της Νίκης Βόλου για φέτος.

Από τη στιγμή που ο Γιώργος Χατζάρας απολύθηκε από τους «κυανόλευκους» το πρώτο όνομα που διέρρευσε ήταν αυτό του Απόστολου Χαραλαμπίδη. Ο 45χρονος, ο οποίος είχε εργαστεί στη Νίκη Βόλου τη σεζόν 2010-11 σε έξι ματς πρωταθλήματος και για τον ίδιο αριθμό αγώνων την αγωνιστική περίοδο 2011-12, επελέγη από τον Ανδρέα Πάτση να οδηγήσει τους Νικιώτες στην ανάκαμψη και την είσοδο στην πρώτη επτάδα.

Η λιτή ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Στην τεχνική ηγεσία της Νίκης Βόλου θα βρίσκεται από σήμερα ο Απόστολος Χαραλαμπίδης, ο οποίος αναλαμβάνει άμεσα τα καθήκοντά του».

Εκτός της Νίκης ο Χαραλαμπίδης έχει εργαστεί σε ΟΦ Ιεράπετρας, Πολύκαστρο, Φωκικό, Τρίκαλα, Βέροια, Εορδαϊκό, Καλλιθέα, Βέροια. Πέρυσι βρέθηκε στον πάγκο της Δόξας Δράμας για πέντε αγώνες (0-1-4) και ακολούθως εργάστηκε στους «κυανόλευκους» για έξι ματς (2-2-2). Τελευταία παρουσία του στους πάγκους στις 18 Μαρτίου 2012, δηλαδή πριν από ακριβώς έναν χρόνο... Είναι ο 5ος προπονητής που θα βρεθεί φέτος στον πάγκο μετά τους Περικλή Αμανατίδη, Στέλιο Μανωλά, Λεωνίδα Μπίλη και Γιώργο Χατζάρα.

Last modified onΠαρασκευή, 15 Μάρτιος 2013 12:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep