Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Είδε τους Νέους ο Μανωλάς

Οικογενειακό διπλό στη Νίκη Βόλου και τσεκάρισμα του Στέλιου Μανωλά στους Κ-20.

Την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Football League, αλλά και να τσεκάρει νεαρούς παίκτες της ομάδας Κ-20 της ΠΑΕ, είχε την Τρίτη (04/12) ο Στέλιος Μανωλάς, στο οικογενειακό δίτερμα με το συγκρότημα Νέων της Νίκης Βόλου.

Το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Μητρόπολης Δημητριάδος και οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, με τον Λαζαρίδη να ανοίγει το σκορ στο πρώτο μέρος και να ισοφαρίζουν οι πιτσιρικάδες στο δεύτερο, με σουτ του Αλεξανδρή.

Ο Στέλιος Μανωλάς και οι συνεργάτες του σχεδιάζουν να δώσουν ιδιαίτερο βάρος στην παρακολούθηση των νεαρών ποδοσφαιριστών της ομάδας Νέων και αυτό το παιχνίδι ήταν μόνο η αρχή. Η συνεργασία με τους προπονητές της Κ-20, Παναγιώτη Παπαρρίζο και Σωτήρη Πετσιμέρη θα συνεχιστεί, ώστε να υπάρχει ενημέρωση και παρακολούθηση της προόδου των ταλαντούχων παικτών.

Οι Νέοι είχαν στο τέρμα ενίσχυση από την ΠΑΕ, αφού στο πρώτο ημίχρονο υπερασπίστηκε την εστία τους ο Καρακούτσης, ενώ στο δεύτερο ο Μπαταβάνης. Από τους μικρούς Βλαχόπουλος, Χασιώτης και Αγγελής έπαιξαν με την πρώτη ομάδα προκειμένου να καλύψουν κάποιες θέσεις, ενώ ο Αργύρης αγωνίστηκε από ένα ημίχρονο στην καθεμία, αφού ανήκει στο ρόστερ της επαγγελματικής ομάδας και παράλληλα ενισχύει και τους Νέους στο πρωτάθλημα.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ K20: Καρακούτσης, Βουρδάκης, Ντόντης, Αλεξανδρής, Φέζο, Μέτσε, Καρακώστας, Παπαναγιώτου, Αργύρης, Ζαρίφης, Παπάζογλου. Στο δεύτερο έπαιξαν και οι: Μπαταβάνης, Χατζησταμάτης, Μαλακασιώτης.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Μπαταβάνης, Χασιώτης, Αγγελής, Τζανετόπουλος, Χολέβας, Μκρτσιαν, Ρόππας, Χάμος, Γεωργατζής, Παπαδόπουλος, Λαζαρίδης. Στο δεύτερο μέρος με την πρώτη ομάδα έπαιξαν και οι: Βλαχόπουλος, Μιχαλόλιας, Αργύρης

Last modified onΤρίτη, 04 Δεκέμβριος 2012 18:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep