«Μέτρησε η αποφασιστικότητα»

Συγχαρητήρια μοίρασε στους ποδοσφαιριστές του ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Στέλιος Μανωλάς.

Μετά την επικράτηση (2-1) στην Επανομή ο τεχνικός των «κυανόλευκων» δήλωσε: «Τελειώνουμε μια σειρά αγώνων Τετάρτη –Κυριακή, αφού είχαμε και το Κύπελλο. Ήταν ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο, γιατί και οι καιρικές συνθήκες έκαναν πολύ βαρύ το γήπεδο και η Επανομή παρότι τελευταία δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτή τη θέση με βάση την εικόνα που έδειξε. Ήταν πολύ πιο καλή από τις πληροφορίες που είχαμε.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε πολύ καλά. Πήρε τον έλεγχο η Επανομή και δεχτήκαμε από μια στημένη φάση ένα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο μιλήσαμε με τα παιδιά και μπήκαμε αποφασισμένοι να το γυρίσουμε. Είναι πολύ δύσκολο σε ένα τέτοιο γήπεδο να γυρίσεις το σκορ. Και στατιστικά ακόμα ένα 15% σου δίνουν για να γυρίσεις ένα εκτός έδρας παιχνίδι σε ένα τέτοιο γήπεδο. Όμως εμείς καταφέραμε και το γυρίσαμε.

Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Παρότι έπαιξαν πάλι σε ένα γήπεδο πολύ βαρύ, τα κατάφεραν και βρήκαν το κουράγιο. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στον συνάδελφο και νομίζω ότι αν η Επανομή συνεχίσει έτσι θα βρει τον τρόπο να σωθεί».

Ο Παντελής Ριζογιάννης ανέφερε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Κάναμε μια πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια μετά από ένα παιχνίδι της Πέμπτης για το κύπελλο και ένα μεγάλο ταξίδι. Ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε σήμερα. Πιστεύω ότι στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας ήταν πάρα πολύ καλή και με πίεση στον αντίπαλο κάναμε τρεις κλασικές ευκαιρίες.

Θεωρώ ότι το σκορ στο δεύτερο ημίχρονο μπορεί να ήταν και μεγαλύτερο. Προχωράμε για το επόμενο ματς που είναι με τα Γιαννιτσά. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, να μας στηρίξει για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς με τα Γιαννιτσά».

Last modified onΔευτέρα, 03 Δεκέμβριος 2012 18:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep