Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Το πάλεψε η Νίκη

Ο Πανθρακικός έχασε πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ (2-0) απέναντι στη Νίκη Βόλου. Μπορούσαν το γκολ οι Νικιώτες.

Προβάδισμα πρόκρισης στους «16» του Κυπέλλου πήρε η ομάδα της Κομοτηνής την Πέμπτη (19/11) το απόγευμα, καθώς επικράτησε 2-0 της Νίκης Βόλου στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της 3ης φάσης του θεσμού. Οι Ακρίτες πήραν νωρίς (8’) το προβάδισμα με σουτ του Μπαϊκαρά έπειτα από πάσα του Μίνγκα και στο 52’ ο Κυβελίδης με ατομική ενέργεια διαμόρφωσε το 2-0.

Οι γηπεδούχοι, πάντως, έχασαν πολλές ευκαιρίες για να κάνουν τη ρεβάνς τυπική διαδικασία και έτσι οι Θεσσαλοί στο τελευταίο 10λεπτο πίεσαν και στις καθυστερήσεις ο Ουέλινγκτον απώλεσε τεράστια ευκαιρία για να μειώσει και να δώσει νέο ενδιαφέρον. Το ματς παρακολούθησαν περίπου 300 φίλοι του Πανθρακικού και 30 της Νίκης Βόλου.

Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Στάθης, Χρήστου, Σερφά, Σαρακατσάνος, Μουνάφο, Καστσελάν, Μπαϊκαρά, Μίνγκας, Βαϊρουά (70' Μοσχάκης), Κυβελίδης (87' Κοντογουλίδης).

Νίκη Βόλου (Στέλιος Μανωλάς): Βούρας, Βέρτζος, Καρατζάς, Μκρτσιάν (46' Φλίγκος), Μήτσης, Ριζογιάννης, Πουρτουλίδης, Ψάνιος, Ουέλινγκτον, Παπαδόπουλος (70' Κυριάκος), Γιάκομπ (46' Σκούφαλης).

Last modified onΠέμπτη, 29 Νοέμβριος 2012 20:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep