Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στον Δήμαρχο ο Πάτσης

Ο πρόεδρος της Νίκης Βόλου, Ανδρέας Πάτσης συζήτησε με τον Δήμαρχο σχετικά με τις γηπεδικές εγκαταστάσεις και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Σε πολύ θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (29/11) το πρωί στο Δημαρχείο, συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ Νίκη Βόλου Ανδρέα Πάτση με τον Δήμαρχο Βόλου κ. Πάνο Σκοτινιώτη.

Ο Ανδρέας Πάτσης ενημέρωσε τον Δήμαρχο Βόλου για την πορεία, τα προβλήματα και τις προοπτικές της ΠΑΕ Νίκη και παράλληλα μίλησε για τα μελλοντικά του σχέδια για την ομάδα. Στη συνάντηση συζητήθηκε και η δημιουργία γηπεδικών εγκαταστάσεων της Νίκης Βόλου, κάτι το οποίο είδε πολύ θετικά από την πλευρά του ο Δήμαρχος, αφού επισημάνθηκε και η ανάγκη δημιουργίας σύγχρονων αθλητικών χώρων για την προσέλκυση των νέων στον αθλητισμό.

Οι δύο άνδρες μίλησαν και για το ντέρμπι Ολυμπιακός Βόλου - Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό που πλησιάζει, καθώς θα γίνει μέσα στον Δεκέμβριο, ώστε να δρομολογηθούν κάποιες πρωτοβουλίες και δράσεις για να κυλήσουν όλα ομαλά και η αναμέτρηση μεταξύ των δυο ομάδων να είναι μια ποδοσφαιρική γιορτή με φιλάθλους και των δυο ομάδων στις κερκίδες.

Ο Δήμαρχος Βόλου ευχήθηκε η ιστορική ομάδα της Νίκης να διαγράψει φέτος μια επιτυχημένη αγωνιστική πορεία στο πρωτάθλημα της Football League, αντάξια της ιστορίας της και των μεγάλων προσδοκιών του φίλαθλου κόσμου της περιοχής. Επανέλαβε δε ότι η Δημοτική Αρχή στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις τον αθλητισμό της πόλης μας, πάντοτε φυσικά στο πλαίσιο των περιορισμένων οικονομικών δυνατοτήτων του Δήμου και της νομιμότητας.

Last modified onΠέμπτη, 29 Νοέμβριος 2012 16:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep