Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Κυριακή – Τετάρτη για όλους»

Ο προπονητής της Νίκης Βόλου ζήτηση ίδια αντιμετώπιση για όλες τις ομάδες από την διοργανώτρια. Ο προπονητής της Νίκης Βόλου ζήτηση ίδια αντιμετώπιση για όλες τις ομάδες από την διοργανώτρια.

Ο Περικλής Αμανατίδης ζήτησε ισονομία για όλες τις ομάδες και να μην υπάρχουν έξτρα μέρες ξεκούρασης για καμία ομάδα.

«Η τηλεόραση λοιπόν καταργεί την ισοτιμία ανάμεσα στις ομάδες. Με αυτή την έννοια θέλω να σας πω ότι θα έχουμε έναν αντίπαλο μια Τετάρτη που θα έχει αγωνιστεί Σάββατο και όχι Κυριακή όπως εμείς. Η μια ημέρα στις τέσσερις ημέρες ξεκούρασης παίζει ρόλο. Ας το δει η διοργανώτρια αρχή, είναι ένα μήνυμα εκεί»

Ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Περικλής Αμανατίδης, τόνισε πως πρέπει η διοργανώτρια του πρωταθλήματος να μην κάνει διακρίσεις και να ισχύουν για όλες τις ομάδες τα ίδια στο πρόγραμμα. Για τη νίκη επί του Ηρακλή Ψαχνών τόνισε πως ήταν μια καλή αρχή για τη νεοφώτιστη Νίκη Βόλου.

«Να ευχηθώ καλή χρονιά, ένα πρωτάθλημα που περιμέναμε να ξεκινήσει, νομίζω πως ξεκίνησε με ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα για εμάς. Θα ξεκινήσουμε με πέντε συνεχόμενα παιχνίδια. Το αφιερώνουμε στα παιδιά που ήταν στην αποστολή και σε όσους έμειναν εκτός, διότι αυτοί θα είναι που θα κάνουν την διαφορά σε τέτοιες καταστάσεις και ένα πρωτάθλημα που θα έχει πολλές εμβόλιμες και πολλές αγωνιστικές. Νομίζω ότι ξεκινήσαμε αρκετά καλά το παιχνίδι. Παρόλα αυτά, τη στιγμή που προηγηθήκαμε κατά ένα περίεργο τρόπο χάσαμε τον ρυθμό του παιχνιδιού και τον πήρε ο αντίπαλος. Κατάφερε και μας έβαλε ένα γκολ και μπορώ να πω ότι κινδυνεύσαμε στο πρώτο πεντάλεπτο, μέχρι το τέλος να πάμε και με μειονέκτημα σκορ.

Στο ημίχρονο είπαμε να βρούμε τις αιτίες που χάσαμε τον ρυθμό μας και να μην τις επαναλάβουμε. Αν το καταφέρναμε θα παίρναμε το παιχνίδι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Ηρακλή, εμείς είχαμε ένα κίνητρο να αποδείξουμε πως είμαστε μια ομάδα που βλέπει όλα τα παιχνίδια σοβαρά. Μας περιμένει δύσκολη συνέχεια, αρχίζει μια διαδικασία που θα έχει πρωταγωνιστές τους παίκτες. Ελπίζω οι παίκτες της Νίκης Βόλου να πάρουν ότι καλύτερο μπορούν από το φετινό πρωτάθλημα. Μην ξεχνάτε, για νεοφώτιστη ομάδα ξεκινήσαμε με καλό αποτέλεσμα».

«Μας περιμένει δύσκολη συνέχεια, αρχίζει μια διαδικασία που θα έχει πρωταγωνιστές τους παίκτες. Ελπίζω οι παίκτες της Νίκης Βόλου να πάρουν ότι καλύτερο μπορούν από το φετινό πρωτάθλημα. Μην ξεχνάτε, για νεοφώτιστη ομάδα ξεκινήσαμε με καλό αποτέλεσμα»

Τι διαφορές είχε ο Ηρακλής σε σχέση με το φιλικό που δώσατε πριν από λίγες ημέρες;

«Ηταν ένα διαφορετικό παιχνίδι. Ένα πολύ πιο δύσκολο παιχνίδι. Κάποια στιγμή παίχθηκε σε μια κλωστή το παιχνίδι ανάμεσα στο 40 και το 45. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν κάποιες στιγμές που καθορίζουν κάποια ματς και δεν είναι αυτές οι στιγμές που είναι στο τέλος.

Μπορεί να υπάρχει και μέσα στο παιχνίδι αυτό. Σε ένα μαραθώνιο 40 αγωνιστικών έχετε βάθος στο ρόστερ σας. Θα είναι μεγάλο το πλεονέκτημα για εσάς;

«Μίλησα για μια αντικειμενική αλήθεια, πως είμαστε νεοφώτιστοι. Ο κόσμος μπορεί να έχει προσδοκίες λόγω του ρόστερ και της δουλειάς που έγινε στην προετοιμασία. Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος πως οι ομάδες χτίζονται σιγά, σιγά και ο χρόνος δεν αγοράζεται. Η Νίκη Βόλου θα κάνει μια χαμηλή πτήση με την πίστη πως έχει μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα».

Τα διαδοχικά παιχνίδια Κυριακή – Τετάρτη σας προβληματίζουν;

«Με προβληματίζουν, αλλά θέλω να ζητήσω την προσοχή της διοργανώτριας αρχής για να είναι ισότιμο. Αν δηλαδή ισχύει για όλες τις ομάδες το πρόγραμμα. Θα ήθελα αν γίνεται το Κυριακή – Τετάρτη να ισχύει για όλους. Είναι σημαντικό για μια ομάδα να ξεκουραστεί τρεις μέρες, ή τέσσερις».

«Μίλησα για μια αντικειμενική αλήθεια, πως είμαστε νεοφώτιστοι. Ο κόσμος μπορεί να έχει προσδοκίες λόγω του ρόστερ και της δουλειάς που έγινε στην προετοιμασία. Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος πως οι ομάδες χτίζονται σιγά, σιγά και ο χρόνος δεν αγοράζεται»

Γίνεται να υπάρχουν στο πρόγραμμα τηλεοπτικά ματς σε διαφορετικές ημέρες αφού υπάρχει συμβόλαιο;

«Η τηλεόραση λοιπόν καταργεί την ισοτιμία ανάμεσα στις ομάδες. Με αυτή την έννοια θέλω να σας πω ότι θα έχουμε έναν αντίπαλο μια Τετάρτη που θα έχει αγωνιστεί Σάββατο και όχι Κυριακή όπως εμείς. Η μια ημέρα στις τέσσερις ημέρες ξεκούρασης παίζει ρόλο. Ας το δει η διοργανώτρια αρχή, είναι ένα μήνυμα εκεί».

Τι αξία έχει αυτή η νίκη για την ομάδας σας;

«Εχει την αξία που έχει κάθε νίκη. Τρεις βαθμοί. Αυτή τη σημασία έχει, καμία άλλη. Πάλι θα μπεις στο γήπεδο την Τετάρτη για να πάρεις τη νίκη θα πρέπει να ιδρώσεις. Θα πρέπει να παίξεις καλά για να κερδίσεις».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep