Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κοινή «πορεία» οργανωμένων – διοίκησης

Την αποφυγή επεισοδίων στα ματς της Νίκης Βόλου ζήτησε ο πρόεδρος της ομάδας Ανδρέας Πάτσης. Την αποφυγή επεισοδίων στα ματς της Νίκης Βόλου ζήτησε ο πρόεδρος της ομάδας Ανδρέας Πάτσης.

Ο πρόεδρος της Νίκης Βόλου είχε συνάντηση με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας ώστε να υπάρξει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα.

Την αποφυγή των επεισοδίων και την θέληση να βγάλουν προς τα έξω ένα διαφορετικό προφίλ ζήτησε από τους οργανωμένους οπαδούς της Νίκης Βόλου, ο πρόεδρος της ομάδας Ανδρέας Πάτσης. Στην συνάντηση που έγινε μεταξύ τους συζητήθηκαν διάφορα θέματα και μια εικόνα δόθηκε μέσα από την επίσημη σελίδα της Νίκης Βόλου.

«Με εκπροσώπους όλων των οργανωμένων συνδέσμων φιλάθλων της Νίκης Βόλου συναντήθηκε χθες το βράδυ ο Ανδρέας Πάτσης. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου συζήτησε μαζί τους για όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με την παρουσία των οργανωμένων οπαδών στην κερκίδα. Ιδιαίτερο βάρος δόθηκε στα θέματα των επεισοδίων και της βίας, με τον Ανδρέα Πάτση να ξεκαθαρίζει από την πλευρά του, πως δεν θα ανεχτεί συμπεριφορές που θα δημιουργούν επικίνδυνες καταστάσεις στο γήπεδο τόσο για τους υπόλοιπους φιλάθλους, όσο και για την ομάδα. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Νίκη Βόλου ζήτησε από τους οργανωμένους να προστατέψουν την ομάδα και συμφωνήθηκε ΠΑΕ και οργανωμένοι να συνεργαστούν σε θέματα που έχουν να κάνουν με την παρουσία των φιλάθλων στην κερκίδα, τις εκδρομές τους και το κοινωνικό τους προφίλ».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep