Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μάθημα για κλειστές άμυνες»

Ο Περικλής Αμανατίδης τόνισε πως οι κλειστές άμυνες είναι κάτι που θα βρουν μπροστά τους στο πρωτάθλημα. Ο Περικλής Αμανατίδης τόνισε πως οι κλειστές άμυνες είναι κάτι που θα βρουν μπροστά τους στο πρωτάθλημα.

Ο προπονητής της Νίκης Βόλου τόνισε πως η ομάδα του θα βρει μπροστά της, ειδικά στο γήπεδο της, αρκετές ομάδες όπως ο Φωκικός που θα παίζουν κλειστά.

«Αυτή θα είναι η αντιμετώπιση που θα έχει η Νίκη από πολλές ομάδες τουλάχιστον στο γήπεδο της. Οι παίκτες λοιπόν θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή και να βρούμε τρόπους να διασπάσουμε ουσιαστικά ομάδες που θα έρχονται και θα έχουν αυτή τη στρατηγική».

Μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με τον Φωκικό, ο προπονητής της Νίκης Βόλου Περικλής Αμανατίδης μίλησε για το μάθημα που θα πάρουν οι ποδοσφαιριστές του από τέτοια ματς που θα μοιάζουν με αυτά που θα δώσουν για το πρωτάθλημα εντός έδρας.

«Ηταν ένα παιχνίδι με άρωμα πρωταθλήματος. Αυτή θα είναι η αντιμετώπιση που θα έχει η Νίκη από πολλές ομάδες τουλάχιστον στο γήπεδο της. Οι παίκτες λοιπόν θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή και να βρούμε τρόπους να διασπάσουμε ουσιαστικά ομάδες που θα έρχονται και θα έχουν αυτή τη στρατηγική. Για αυτό ήταν χρήσιμο αυτό το παιχνίδι και γενικά μας αφήνει ικανοποιημένους. Εμείς ξέρουμε την ομάδα μας, ξέρουμε τις δυνάμεις μας και ξέρουμε και τι ακριβώς μας λείπει. Θα εμφανιστούμε, το ξαναλέω, την κατάλληλη στιγμή όπως πρέπει.

«Ο Γιάκομπ είναι ένας παίκτης που έχει πολύ μεγάλη ποιότητα και θα μας δώσει μεγάλη δύναμη. Το μόνο που μου είπε αυτή τη στιγμή είναι ότι το μόνο που περιμένει είναι να ετοιμαστεί για να παίξει και για να δώσει χαρά στην ομάδα που τον πήρε».

Βλέπουμε ότι αρκετοί παίκτες είναι πιο έτοιμοι και μπορούν να παίξουν πλέον για 90 λεπτά. Ο Γιάκομπ είναι ένας παίκτης που έχει πολύ μεγάλη ποιότητα και θα μας δώσει μεγάλη δύναμη. Το μόνο που μου είπε αυτή τη στιγμή είναι ότι το μόνο που περιμένει είναι να ετοιμαστεί για να παίξει και για να δώσει χαρά στην ομάδα που τον πήρε. Και αυτό είναι μονόδρομος. Αυτό θα γίνει».

Last modified onΚυριακή, 16 Σεπτέμβριος 2012 22:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep