Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Πάτσης: «Τα στημένα είναι εδώ»

Ο μεγαλομέτοχος της Νίκης Βόλου δεν κρύφτηκε και μίλησε για κρατικοδίαιτους προέδρους, για τον Γιάννη Ιωαννίδη, για τους Καλογιάννη και Σφακιανάκη και για το θέμα της αύξησης της επιχορήγησης.

Ο Ανδρέας Πάτσης φιλοξενήθηκε στο κανάλι Sport TV και είπε αναλυτικά:

«Δεν φταίει ο Ιωαννίδης. Φταίνε κάποιοι που θέλουν να λέγονται πρόεδροι, οι οποίοι είναι κρατικοδίαιτοι και δεν έχουν μαντήλι για να κλάψουν. Όταν δεν έχεις ανάστημα είσαι όμηρος. Τα στημένα είναι εδώ, δεν φύγανε εδώ. Πρόεδρος ΠΑΕ είπε ότι όλο αυτό που συνέβη είναι παράνομο και εξευτελιστικό, αλλά δηλώνει ότι 'δεν έχω μία και γι' αυτό δεν πρέπει να είμαι αντίθετος'. Έρχεται ένας Υπουργός που παρανομεί, ποντάροντας στην ανέχεια κάποιων ανθρώπων.

 

Υπάρχουν άλλοι όπως ο κ. Καλογιάννης και ο κ. Σφακιανάκης, οι οποίοι είναι υπάλληλοι και πρέπει να προασπίσουν τον μισθό τους. Αν το πρωτάθλημα δεν ξεκινήσει, εγώ θα υποστώ τεράστια οικονομική ζημιά, αλλά ο κ. Σφακιανάκης θα τα πάρει τα χρήματά του. Ο κ. Καλογιάννης λέει ότι δέχεται απειλές και ότι δεν αντέχει. Και του είπα εγώ: «Γιατί φαγώθηκες, άνθρωπε του Θεού, να γίνει πρόεδρος της Football League;». Με αυτό που έγινε απασφαλίστηκε χειροβομβίδα στη Football League. Κάθαρση δεν υπάρχει καμία απολύτως. Είμαστε μια σύναξη άφραγκων και κρατικοδίαιτων ανθρώπων.

 

Αυτοί που διοικούν ομάδες δεν στέκουν στα πόδια τους. Η κρατική επιχορήγηση είναι για ορισμένους ζήτημα προσωπικής επιβίωσης. Εγώ δεν προσδοκώ από το ποδόσφαιρο να βγάλω χρήματα και γι' αυτό δεν είμαι όμηρος κανενός. Αν ξεκινήσουν δικαστικές διαμάχες, το πρωτάθλημα δεν θα αρχίσει ποτέ. Ακούστηκε βέβαια ότι η πολιτεία έχει διασφαλίσει ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά, το πώς δεν το γνωρίζω... Μήπως θα έπρεπε ένας Εισαγγελέας να ελέγξει όλους εμάς που διαχειριζόμαστε ξένα χρήματα, τα χρήματα του ελληνικού λαού; Ο Καλογιάννης δεν έχει μιλήσει για καμία δέσμευση για αύξηση επιχορήγησης».

Last modified onΚυριακή, 16 Σεπτέμβριος 2012 15:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep