«Τελική αντεπίθεση στα μπαράζ»

Ο Σωτήρης Αντωνίου για τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη του Λεβαδειακού στη Ριζούπολη.

Μετά το 0-1 του Λεβαδειακού στη Ριζούπολη επί του Απόλλωνα Σμύρνης, ο Σωτήρης Αντωνίου δήλωσε:

«Για μας το 2020 μπήκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Κάναμε μια σπουδαία νίκη και πρέπει να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν η καλύτεροι ομάδα και στο δεύτερο ημίχρονο καταθέσαμε ψυχή με αμυντική προσήλωση, παίζοντας με δέκα παίκτες. Είναι μια καινούργια αρχή για μας. Έχει πάρα πολύ δρόμο το πρωτάθλημα, υπάρχει ακόμα ένας γύρος μέχρι τα μπαράζ.

Ο στόχος είναι να ροκανίσουμε τη διαφορά και να κάνουμε την τελική αντεπίθεση στα μπαράζ. Πρέπει να διαχειριστούμε καλά αυτή τη νίκη που τη θέλαμε πολύ. Τα παιδιά έχουν κίνητρο και φιλοδοξία. Γίνεται σωστή δουλειά από όλους και ο χρόνος θα μας φέρει ακόμα πιο ψηλά. Και ο Αργυρόπουλος και ο Κοζορώνης έγιναν αναγκαστική αλλαγή. Ο Συμελίδης έπαιξε αναγκαστικά δεξιός μπακ. Αυτά κάνουν ακόμα πιο μεγάλη τη νίκη μας. Αν αποκτηθεί κάποιος παίκτης, πρέπει να είναι σε θέση να παίξει αμέσως.

Για την αποβολή του Μαχαίρα:
«Ήταν υπερβάλλων ζήλος. Ο Δημήτρης είχε καιρό να παίξει στην ομάδα, προερχόταν από τραυματισμό. Ήθελε να βοηθήσει. Ήταν εύκολες οι δύο κίτρινες που είδε, τουλάχιστον η μία».

Last modified onΔευτέρα, 06 Ιανουάριος 2020 12:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep