Μεγάλο «διπλό» Λεβαδειακού στη Ριζούπολη

Ο Λεβαδειακός νίκησε 0-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

Σπουδαία επικράτηση για τον Λεβαδειακό στη Ριζούπολη επί του Απόλλωνα Σμύρνης. Οι Βοιωτοί κατέκτησαν το τρίποντο με 0-1, χάρη σε γκολ του Βαγγέλη Μάντζιου με προβολή στο 31'. Αυτή ήταν η πέμπτη νίκη στη Super League 2 για τους Βοιωτούς και η τρίτη ήττα για την Ελαφρά Ταξιαρχία, ύστερα από εκείνες με Καραϊσκάκη και Απόλλωνα Λάρισας.

Άξιο αναφοράς ότι ο Λεβαδειακός του Σωτήρη Αντωνίου έπαιζε από το 69' με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μαχαίρα (κατάφερε να πάρει δύο κίτρινες μέσα σε τρία λεπτά για αντιαθλητικά χτυπήματα). Στο 75' οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πένα΄το για χέρι του Λιάγκα, με αποτέλεσμα να αποβληθεί από τον πάγκο ο Έκτορας Μονεμβασιώτης.

Η αναμέτρηση είχε μεγάλη ένταση. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα τελευταία λεπτά υπήρξαν αψιμαχίες στους δύο πάγκους. Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα, ο Απόλλων ηττήθηκε, έμεινε στο -7 από την πρώτη θέση και δεδομένα η κατάσταση δεν είναι καλή στην εκ Σμύρνης ιστορική ομάδα, για την οποία ντεμπούτο έκαναν οι Κολ και Τσαμπούρης.

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 31' Μάντζιος

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Ν. Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Κύργιας, Ζησόπουλος, Βιτλής, Αγρόδημος (46' Τσαμπούρης), Μπλάζιτς, Κολ, Γκίνο, Μπεντινέλι, Μπαστιάνος (68' Βάρκας), Μαρκόβσκι (38' λ. τρ. Βουό).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σ. Αντωνίου): Μπάγιτς, Ανγκουά, Αργυρόπουλος (46' λ. τρ. Κονέ), Βήχος, Λιάγκας, Καραχάλιος, Νίκας, Κοζορώνης (65' λ. τρ. Μαχαίρας), Ιωαννίδης, Μάντζιος, Ενομό (54' Συμελίδης).

Last modified onΚυριακή, 05 Ιανουάριος 2020 17:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep