«Το μέλλον θα είναι καλύτερο»

Ο Χρήστος Βάσσαλος δήλωσε μετά τη νέα ήττα της Κέρκυρας ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη.

Η Κέρκυρα υπέστη τη δέκατη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια, αυτή τη φορά από τη Δόξα Δράμας (0-2). Ο Χρήστος Βάσσαλος που κάθισε στον πάγκο με τον Κώστα Χριστοφοράκη, πάντως, εμφανίστηκε αισιόδοξος. Στη συνέντευξη Τύπου είπε:

«Έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι, κακό σε ποιότητα και σε πολύ κακό αγωνιστικό χώρο. Η Δόξα πιο έμπειρη και πιο ουσιαστική ομάδα κατάφερε με μια ευκαιρία στο τελείωμα του πρώτου ημιχρόνου να προηγηθεί. Αντίθετα εμείς με δύο πολύ καλές ευκαιρίες, νωρίτερα, δεν καταφέραμε να προηγηθούμε και να έχουμε το γκολ στο πρώτο 45λεπτο όπου προσπαθήσαμε αλλά τελικά δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας σε αυτές τις δύο φάσεις.

Αν το πετυχαίναμε, τότε θα μιλούσαμε τώρα για ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι, με άλλη ροή. Στη συνέχεια, εκεί που προσπαθούσαμε να πιέσουμε δεχθήκαμε ένα δεύτερο γκολ και τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για εμάς. Είχαμε και το δοκάρι όπου χάσαμε την ευκαιρία να μπούμε ξανά στο παιχνίδι και έτσι γνωρίσαμε μια ακόμη ήττα. Η εμφάνιση της ομάδας μου ήταν αρκετά καλή και πιστεύω ότι το μέλλον θα είναι καλύτερο. Η Δόξα είναι μια ιστορική ομάδα που δεν της αρμόζει αυτή η θέση Πρέπει να είναι στις πιο ψηλές θέσεις. Έχει κόσμο, έχει δυναμική, πρέπει να βρει τα πατήματα της και να ανέβει στην κατηγορία στην οποία πρέπει να βρίσκεται.

Η δεύτερη κατηγορία δεν είναι για μια ομάδα σαν τη Δόξα Δράμας. Ήταν πάντα στην Α’ εθνική και εκεί πρέπει να βρίσκεται».

Last modified onΚυριακή, 22 Δεκέμβριος 2019 23:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep