«Τουλάχιστον φαγητό και διαμονή»

Ο Νίκος Κολιοφούκας για τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κέρκυρα.

Ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας, Νίκος Κολιοφούκας, αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του και όσα είπε προκαλούν προβληματισμό...

«Είμαστε νέοι και έχουμε ένα όνειρο. Οι συνθήκες που βρισκόμαστε είναι πολύ δύσκολες, αλλά τουλάχιστον έχουμε τα βασικά” είπε ο ποδοσφαιριστής των Φαιάκων Νίκος Κολιοφούκας για να εξηγήσει την κατάσταση που επικρατεί εν πολλοίς στην ομάδα της Κέρκυρας, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, μετά το ματς με τη Δόξα. Η ομάδα προερχόταν από τρεις δύσκολους αγώνες, στους οποίους οι εμφανίσεις μας δεν ήταν όπως έπρεπε. Σήμερα (σ.σ. την Κυριακή με τη Δόξα), η εμφάνιση ήταν καλή, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Θα σταθώ και γω στη φάση του Βουκελάτου, αφού αν σκοράραμε, τότε θα ήταν άλλο παιχνίδι.

Και μετά, για τρίτο, τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι δεχτήκαμε γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Είναι και θέμα απειρίας... Πρέπει να αλλάξει, όμως. Και μετά με το που μπει το πρώτο γκολ, δύσκολα φτιάχνει η ψυχολογία μας. Οι συνθήκες που δουλεύουμε, ωστόσο, είναι δύσκολες. Κι αυτή η εβδομάδα ήταν ένα μαρτύριο. Από δω και πέρα, ελπίζω κάτι να αλλάξει. Γιατί είναι κρίμα, η ομάδα να περνά τόσο δύσκολα. Εμείς κάνουμε υπομονή, είμαστε νέοι, έχουμε ένα όνειρο. Τα δίνουμε όλα. Είμαστε για 0-0-10; Oκ, ότι μπορούμε κάνουμε. Αν δεν μας θέλουν, θα μας αλλάξουν... Η εικόνα που παρουσιάζουμε πάντως είναι πολύ καλύτερη από αυτά που μας δίνουν (σ.σ. απ' τη διοίκηση, εννοεί). Τι να πω... Τουλάχιστον έχουμε τα βασικά. Έχουμε τη διαμονή μας και το φαγητό μας».

Last modified onΤρίτη, 24 Δεκέμβριος 2019 15:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep