Πρώτος και καλύτερος

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν καταφανέστατα ανώτερος από την Κέρκυρα και επικράτησε 0-4.

Ψεκάστε, σκουπίστε, τελείωσατε... Κάπως έτσι εξελίχθηκαν τα πράγματα για τον ΠΑΣ στην Κέρκυρα. Η ομάδα των Ιωαννίνων επικράτησε 0-4 στο νησί των Φαιάκων για την 9η αγωνιστική της Super League 2, παιχνίδι στο οποίο φανέρωσε υπεροχή και ποιότητα.

Είναι χαρακτηριστικό για την ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη πως το 0-2 είχε γίνει μόλις εννέα λεπτά μετά τη σέντρα. Ο Νάουμετς με εκτέλεση φάουλ στο 3' άνοιξε το σκορ, ενώ στο 9' ο Ξύδας με σουτ στην κίνηση μέσα και δεξιά από την περιοχή, δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Παγκράτη.

Ακόμα και το τρίτο γκολ σημειώθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν στο 30', όταν και πάλι ο Ουκρανός Νάουμετς με φοβερό πλασέ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής βρήκε δίχτυα γα το τελικό 0-3. Οι Φαίακες δυσκολεύονταν πολύ να φτάσουν στα καρέ του Χουτεσιώτη, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε εξαιρετική διαχείρηση του αγώνα. Μπορεί οι γηπεδούχοι να ήταν περισσότερο δραστήριοι και να έφτασαν σε τελικές, καμία από αυτές ωστόσο δεν θεωρήθηκε κλασική. Οι φιλοξενούμενοι, εντέλει, έφτασαν και σε τέταρτο γκολ. Και τι γκολ! Με φανταστικό πλασέ του MVP Νάουμετς έξω από την περιοχή.

Μετά το «διπλό», ο ΠΑΣ μετρά έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες στο πρωτάθλημα. Έφτασε τους 21 βαθμούς και με παιχνίδι περισσότερο είναι στο +4 από τον δεύτερο Απόλλωνα Σμύρνης. Η Κέρκυρα, από την πλευρά της, είναι στην τελευταία θέση, κουβαλώντας ακόμα το -3.

TO LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 3', 30', 90'+2' Νάουμετς, 9' Ξύδας

ΚΕΡΚΥΡΑ (Ρομπέρτο Μπολάνο): Παγκράτης, Πιαστόπουλος, Παναγιωτίδης, Αγιώτης, Ζερβόπουλος, Αμαραντίδης (46' Νγκαν), Γεωργακόπουλος Π., Λεπενιώτης, Βασιλούδης, Μίσκο (67' Νικολούδης), Γεωργακόπουλος Κ. (72' λ. τρ. Πεδράο)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σκόνδρας, Παντελάκης, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος (46' Οικονομόπουλος), Σιόντης, Κάστρο (46' Πίτου Γκαρσία), Ξύδας (73' Ράντοβατς), Νάουμετς, Λέο, Κρίζμαν.

Διαιτητής: Παναγιώτης Τσοπουλίδης (Ξάνθης)
Βοηθοί: Θανάσης Καραγιάννης (Θράκης), Παναγιώτης Τερζόπουλος (Έβρου)

Last modified onΠαρασκευή, 13 Δεκέμβριος 2019 19:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep