«Ελπίζουμε να βγάλουμε τη χρονιά»

Ο Χρήστος Βάσσαλος εξέφρασε την ελπίδα του να μπορέσει η Κέρκυρα να κρατηθεί όρθια.

Ο συνεργάτης του Ρομπέρτο Μπολάνο, Χρήστος Βάσσαλος, ανέφερε μετά την ήττα (0-4) της Κέρκυρας από τον ΠΑΣ: «Ήταν μία δύσκολη μέρα για την ομάδα μας. Ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, το οποίο δυστυχώς για μας ξεκίνησε με το να είμαστε πίσω στο σκορ από το 1ο λεπτό. Εκεί τελείωσε κιόλας για μας το παιχνίδι. Δεν μπήκαμε ποτέ στο ματς, δεν μπορέσαμε να κοιτάξουμε τον αντίπαλο στα μάτια. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έδειξε ότι έχει στόχο το πρωτάθλημα. Κι εμείς φανήκαμε κατώτεροι της ιστορίας της ομάδας μας.

Δυστυχώς περνάμε μια δύσκολη κατάσταση και ευελπιστώ να καταφέρουμε στο τέλος να βγάλουμε κάτι καλό σ’ αυτήν την ιστορία. Το καλό θα είναι να καταφέρουμε να πάμε στα πλέι-άουτ. Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε στην ομάδα και κάποιες μεταγραφές για να πάρουμε βαθμούς και να είμαστε κοντά με τους υπόλοιπους διεκδικητές της παραμονής».

Για το αν θα καταφέρει η ομάδα να τελειώσει το πρωτάθλημα:
«Η ομάδα είναι σε μια δύσκολη οικονομική κατάσταση. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι κοντά μας και πιστεύω να καταφέρουμε να βγάλουμε τη χρονιά. Αν συμβεί κάτι άλλο δεν ξέρω».

Πιαστόπουλος: «Ανώτερος ο αντίπαλος»

Ο παίκτης της Κέρκυρας, Αλέξανδρος Πιαστόπουλος, είπε: «Ήταν ανώτερος ο αντίπαλος. Δεν εκπροσωπήσαμε καθόλου την ομάδα της Κέρκυρας, δεν ήμασταν καθόλου καλοί από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες. Φάγαμε ένα γρήγορο γκολ και από εκεί και πέρα μας πήρε η κατηφόρα. Κάθε μέρα είναι πολύ δύσκολη. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να δείξουμε ξανά ποια είναι η Κέρκυρα. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, μαζί με κάποιες προσθήκες τον Ιανουάριο για να φτάσουμε εκεί που πρέπει την ομάδα».

Για την οικονομική κατάσταση:
«Είμαστε επαγγελματίες ό,τι και να κάνουμε πρέπει να μπαίνουμε στο γήπεδο συγκεντρωμένοι και τα προβλήματα να τα αφήνουμε εκτός. Αυτή είναι η άποψή μου».

Για το αν σκέφτονται οι παίκτες να φύγουν:
«Είναι νωρίς ακόμα. Προσωπικά σκέφτομαι να μείνω και να βοηθήσω την ομάδα».

Last modified onΠαρασκευή, 13 Δεκέμβριος 2019 22:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep