«Ελπίζω να συνέλθουμε»

Ο Δημήτρης Σπανός τόνισε πως η ομάδα της Κέρκυρας πρέπει να συνέλθει γρήγορα για να φτάσει στους στόχους της. Ο Δημήτρης Σπανός τόνισε πως η ομάδα της Κέρκυρας πρέπει να συνέλθει γρήγορα για να φτάσει στους στόχους της.

Ο Δημήτρης Σπανός έμεινε ευχαριστημένος από τη νίκη της Κέρκυρας, αλλά όχι και από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του.  

Ικανοποιημένος από την ουσία των τριών βαθμών έμεινε ο τεχνικός της Κέρκυρας, όμως, ξεκαθάρισε πως θα χρειαστεί αρκετή ακόμη προσπάθεια για να φτάσει στα επίπεδα που χρειάζεται η ομάδα για να διεκδικήσει την πρώτη θέση που ψάχνει στο πρωτάθλημα. Οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας του Ιονίου, Δημήτρη Σπανού στην συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη με 1-0 επί του Ηρακλή:

«Κερδίσαμε ένα σημαντικό παιχνίδι, όμως η απόδοση της ομάδας μας ήταν μέτρια και δεν είναι αυτή η εικόνα που περιμένω. Με τέτοιες εμφανίσεις δεν θα μπορούμε να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η πρώτη θέση. Ελπίζω ότι με αυτή τη νίκη η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών θα επιστρέψει στα επίπεδα που πρέπει, αφού είχαμε προβλήματα μετά την ήττα από τον Απόλλωνα Λάρισας.

Δυστυχώς ενώ πηγαίναμε καλά στα φιλικά παιχνίδια, η ήττα από τον Απόλλωνα Λάρισας έδειξε πως δεν είμαστε έτοιμοι γι' αυτό το πρωτάθλημα. Πρέπει να συνέλθουμε γρήγορα και ελπίζω πως θα γίνει αυτό».

Last modified onΔευτέρα, 05 Νοέμβριος 2018 01:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep