Ντέρμπι... αντίδρασης

Η Κέρκυρα ψάχνει κόντρα στον Ηρακλή την πρώτη της φετινή νίκη. Η 20άδα.

Με ανώμαλη προσγείωση ξεκίνησε η Κέρκυρα το πρωτάθλημα και κλήθηκε να διαχειριστεί την ήττα (2-0) από τον Απόλλωνα Λάρισας. Στο Κύπελλο κόντρα στην Ξάνθη έδειξε πολύ καλύτερο πρόσωπο και την Κυριακή (04/11 15:00 ΕΡΤ3) θα κληθεί να βγάλει αντίδραση και να βγει νικήτρια από το ντέρμπι με τον Ηρακλή.

Οι Φαίακες γνωρίζουν ότι σε περίπτωση απώλειας, θα έχουν χάσει σημαντικό έδαφος, όμως είναι βέβαιοι ότι εμφάνιση όπως αυτή της πρεμιέρας δεν πρόκειται να επαναληφθεί. Αγωνιστικά προβλήματα για τον Δημήτρη Σπανό δεν υπάρχουν και μετά την τελευταία προπόνηση του Σαββάτου (03/11) η 20άδα αποσύρθηκε σε ξενοδοχείο.

Εκτός έμειναν οι Βουτσελάς, Σανδραβέλης, Παναγιωτίδης, Βλάχος, Μινγκάσος, Λινάρδος, Νόκα και Μίσκου. Έτσι, η 20άδα είναι ακριβώς η ίδια με αυτή που είχε επιλεγεί στην πρεμιέρα.

Η αποστολή: Κουτζαβασίλης, Αθανασόπουλος, Αναστασίου, Κούρος, Σπίνουλας, Βέρτζος, Ιωάννου, Θεοδωράκης, Ινάσιο, Νίκιτς, Ζορμπάς, Μότα, Ν. Κρητικός, Στ. Κρητικός, Αποστολίδης, Κόντος, Βίλα, Τουράμ, Γεωργακόπουλος, Σιατραβάνης.

Last modified onΔευτέρα, 05 Νοέμβριος 2018 13:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep