«Χέρι» Βοσνιάδη στους παίκτες

Ο τεχνικός της Κέρκυρας, Αλέκος Βοσνιάδης, τα έψαλε στους ποδοσφαιριστές του.

Ο βαθμός που απέσπασε η Κέρκυρα στη Λαμία κρίνεται πολύ σημαντικός στην ομάδα του νησιού των Φαιάκων. Ο προπονητής της Αλέκος Βοσνιάδης, πάντως, δεν έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση που είχε η ομάδα του, για αυτό τους τα έψαλε.

Τους κατέστησε σαφές ότι δεν επιτρέπεται να χαλαρώσουν τώρα που το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική του ευθεία και ότι η βαθμολογική διαφορά που υπάρχει από την τρίτη θέση δεν είναι τέτοια που να τους επιτρέπει να επαναπαυτούν. 

«Γκάζια» λοιπόν του Μακεδόνα προπονητή προς τους ποδοσφαιριστές του, τους οποίους θέλει να κρατήσει σε εγρήγορση. Το επόμενο ματς των «κυανέρυθρων» είναι με την ΑΕΛ και το πολύ ευχάριστο είναι ότι δεν έχει προκύψει κανένα πρόβλημα τραυματισμού, ενώ δεν υπάρχει τιμωρία.

Last modified onΤρίτη, 12 Απρίλιος 2016 16:32

1 comment

  • Αηδιασμένος φίλαθλος
    Αηδιασμένος φίλαθλος Τρίτη, 12 Απρίλιος 2016 17:13 Comment Link

    Αφού καταφέρατε, όπως τα καταφέρατε με την ομάδα της Λαμίας στον ά παιχνίδι στην έδρα σας καιτώρα με τον "αδέκαστο" διαιτητή "κύριο" ΦΟΥΚΑΚΗ, [κερδίσατε δώρο 5 βαθμούς] τώρα ψαχνόσαστε. Μέ τέτοιες διαιτησίες, πολλές ομάδες, για να μην πώ όλες οι ομάδες, μ΄πορούν να διεκδικήσαουν πρωτάθλημα. Για να δούμε τώρα στον αγώνα με την Α.Ε.Λ., ο διαιτητής που θα οριστεί, θα βλέπει καλά;

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep