«Δίκαιο αποτέλεσμα με Λαμία»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης ανέφερε ότι το 1-1 της Κέρκυρας με τη Λαμία είναι δίκαιο αποτέλεσμα.

Στην παραδοχή ότι η ομάδα του δεν έπαιξε τόσο καλό ποδόσφαιρο προχώρησε ο Αλέκος Βοσνιάδης μετά το 1-1 με τη Λαμία, αν και χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα. Στη συνέντευξη Τύπου σχολίασε: «Πήραμε έναν πολύτιμο βαθμό σε μια πολύ δύσκολη έδρα με καλή ομάδα. Υπήρχε ένταση στο παιχνίδι και την περιμέναμε. Δεν μπήκαμε καθόλου καλά στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, ήμασταν έξω από το παιχνίδι τελείως. Είχαμε δεχθεί στα πρώτα πέντε λεπτά τουλάχιστον τρεις επιθέσεις του αντιπάλου μέχρι που δεχθήκαμε και το γκολ. Μετά το πρώτο 20λεπτο ανεβήκαμε, πήραμε μέτρα, βγάλαμε καλές συνεργασίες με ένα στημένο, είχαμε τη δυνατότητα να σκοράρουμε και επιδιώξαμε να πετύχουμε να τέρμα. Φτάσαμε έτσι στο ημίχρονο.

Για το δεύτερο ημίχρονο δεν μπορώ να μιλήσω, διότι δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο. Ήταν χωρίς φάσεις, ένα παιχνίδι με συχνές διακοπές, με νεύρα τεντωμένα. Από την αποβολή και μετά έπρεπε να διαχειριστούμε αλλιώς το παιχνίδι, να ήμασταν πιο ήρεμοι, να ανοίγαμε συνεργασίες δημιουργώντας πρόβλημα στον αντίπαλο. Ήμασταν πολύ νευρικοί, χάναμε εύκολα τη μπάλα. Δεν είχαμε την ηρεμία. Ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα, πήραμε το βαθμό και συνεχίζουμε με το επόμενο δύσκολο παιχνίδι για μας στην έδρα μας. Συνεχίζουμε με μια συγκομιδή αποτελεσμάτων για να μπορέσουμε αρχικά να πιάσουμε το στόχο που είχαμε, να διεκδικήσουμε τη πρώτη θέση. Να ευχηθώ στον κ. Σπανό καλή συνέχεια μιας και να πω ότι έχει βελτιώσει πολύ την ομάδα του. Να πετύχει ότι στόχο έχει βάλει».

Από την πλευρά του ο τερματοφύλακας Φώτης Κουτζαβασίλης είπε: «Ξέραμε όλη την εβδομάδα ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε και εννοώ την πολύ δυνατή έδρα της Λαμίας γιατί πραγματικά είναι μία πολύ καλή ομάδα. Δουλέψαμε πάνω σε αυτό αλλά δυστυχώς μπήκαμε σε ένα ακόμη παιχνίδι νωχελικοί. Επειδή είμαστε έμπειρη ομάδα όσο περνούσε η ώρα παρά το γκολ που δεχτήκαμε ισορροπήσαμε το παιχνίδι και φτάσαμε να έχουμε πάρα πολύ καλές στιγμές και να είμαστε ακόμη καλύτεροι από τη Λαμία.

Πραγματικά στο β μέρος δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο αφού αυτό που ένοιαζε κάθε ομάδα ήταν να κρατήσει αυτό που έχει. Εμείς κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι. Πήραμε ένα πολύ πολύτιμο βαθμό που έχει μεγάλη σημασία για μας γιατί ξέρουμε ότι η Λαμία έχει μια πολύ καλή ομάδα. Κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι το οποίο είναι ο στόχος μας ουσιαστικά σε κάθε παιχνίδι να παίρνουμε τη νίκη. Θέλουμε να πατήσουμε κορυφή και αυτό θα κάνουμε από δω και πέρα».

Last modified onΔευτέρα, 11 Απρίλιος 2016 21:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep