Προβληματισμός για τη νέα ήττα

Ζητείται επειγόντως βελτίωση στην Κέρκυρα, που γνώρισε νέα ήττα σε φιλικό, με 2-1 από τον Θεσπρωτό

Πολλή… τροφή για σκέψη στους ιθύνοντες της Κέρκυρας και μεγάλα περιθώρια βελτίωσης στους παίκτες του Άγγελου Διγκόζη, έδωσε η νέα «φιλική» ήττα με 2-1 από τον Θεσπρωτό. Ο προβληματισμός είναι έκδηλος στις τάξεις των Φαιάκων, κάτι που είναι φανερό και από την σχετική ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για το εν λόγω ματς. Με κεντρική φωτογραφία ένα μήνυμα γνωστό στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ελαφρώς παραφρασμένο για την περίσταση, το «Keep calm we lost again» (διατηρείστε την ψυχραιμία σας χάσαμε πάλι) γίνεται λόγος για πρόβλημα στην δημιουργία φάσεων και στην προσαρμογή στα νέα δεδομένα της Football League.

Αναλυτικά η ανάρτηση με την εικόνα του αγώνα έχει ως εξής: «Προβληματισμό δημιούργησε, μετά απ’ αυτό της Καρδίτσας, και το σημερινό (Τετάρτη, 16/9) δεύτερο σερί φιλικό της ομάδας μας, αυτή τη φορά με τον Θεσπρωτό (ομάδα Γ’ Εθνικής) στην Ηγουμενίτσα. Οι Φαίακες, γνώρισαν την ήττα, 2-1, μένοντας (ειδικά στο α’ μέρος) πολύ μακριά απ’ τα στάνταρ απόδοσης, που δεδομένα μπορούν να φθάσουν. Και δείχνοντας ότι ακόμη δεν έχουν "μπει" στην ψυχολογία και τα δεδομένα της Football League.

Στα του ματς, οι γηπεδούχοι πέτυχαν τον... απόλυτο αιφνιδιασμό, καταφέρνοντας πριν από το πρώτο τέταρτο να "χτίσουν" διαφορά δύο τερμάτων (2-0), χάρις σε γκολ των Μπίκα στο 4’ (σουτ μέσα από την περιοχή) και Σουκρήογλου στο 12’ (εξαιρετική, απευθείας εκτέλεση φάουλ). Η Κέρκυρα προσπάθησε να αντιδράσει, είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Λέντριτς (ο μόνος που αγωνίστηκε και στα 90’, μαζί με τον Όμο), στο 43’, μετά από γύρισμα του Κόντου, το μόνο, ωστόσο, που κατέφερε ήταν να μειώσει με δυνατό σουτ του Στέλιου Μακρίδη, έξω από την περιοχή, στο 73’. Καθώς, παρά τη συντριπτική κατοχή της μπάλας, εμφάνισε αδυναμία στη παραγωγική διαδικασία ουσιαστικών καταστάσεων στα καρέ των γηπεδούχων».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep