Ήττα για Κέρκυρα στην Ηγουμενίτσα

Η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη έφυγε ηττημένη από το φιλικό με τον Θεσπρωτό με 2-1

Τον απόλυτο αιφνιδιασμό κατάφερε να πετύχει ο Θεσπρωτός υποδεχόμενος την Κέρκυρα στο φιλικό της Τετάρτης (16/9). Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 2-1 χάρη στο δυνατό τους ξεκίνημα καθώς πριν καν συμπληρωθούν 15 λεπτά αγώνα προηγούνταν ήδη με 2-0. Το σκορ λοιπόν για την ομάδα του Λαδιά άνοιξε μόλις στο 4’ ο Μπίκας ενώ στο 11’ ο Σουκρήογλου με απευθείας εκτέλεση φάουλ έδωσε «αέρα» δυο τερμάτων στην ομάδα του. Οι Φαίακες προσπάθησαν να αντιδράσουν και είχαν δοκάρι στο 40’ με τον Λέντριτς αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν για το τελικό 2-1 με τον Μακρίδη στο 75’.

Θεσπρωτός (Γ.Λαδιάς): Κωνσταντάκος, Μώκος, Πανταζής, Μήτσης, Καρύδης, Σουκρήογλου, Σαλταπίδας, Καρυπιάδης, Στεφανίδης, Μπίκας, Τζερεμές. Έπαιξαν και οι: Γεωργίου, Ντούνης, Πέντσας, Μητσέλος Α., Κοζάκης, Λεοντίου, Πασχάλης.

Κέρκυρα (Α.Διγκόζης): Κουτζαβασίλης (70’ Τριαντάφυλλος), Γκόμες (80’ Ζουμπουλάκης), Ντιόγκο (46’ Ντιόγκο), Βενέτης (65’ Παρασκευαϊδης), Καραγιαννίδης (46’ Ντατίδης), Καρντόζο (70’ Κρητικός), Όμο, Κόντος (46’ Μακρίδης), Σουάνης (46’ Βλάχος), Ζορμπάς (46’ Καμπάνταης), Λέντριτς.

Last modified onΤετάρτη, 16 Σεπτέμβριος 2015 22:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep