Έγινε... καπνός ο Ντιμιτρόφσκι!

Ο Βλαντιμίρ Ντιμιτρόφσκι παράτησε την Εθνική του ομάδα για να πάει στην Καραμπάγκ.

Παρελθόν από την Κέρκυρα αποτελεί ο Βλαντιμίρ Ντιμιτρόφσκι παρότι όλα έδειχναν ότι η μεταγραφή του στην Καραμπάγκ είχε οδηγηθεί σε ναυάγιο. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ο Σκοπιανός αμυντικός άφησε στα ... κρύα του λουτρού την Εθνική ομάδα της χώρας του για να μεταβεί στο Αζερμπαϊτζάν και να υπογράψει!

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Εθνικής ομάδας των Σκοπίων από το πρωί της Τετάρτης (02/09) γίνεται λόγος για ξαφνική αποχώρηση του Ντιμιτρόφσκι, προφανώς για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του. Η κίνηση αυτή, όμως έκανε έξαλλο τον προπονητή, Λιούμπινκο Ντρούλοβιτς και τον διευθυντή, Σάσα Τσίριτς.

«Η συμπεριφορά του με απογοήτευσε», δήλωσε ο Ντρούλοβιτς και σημείωσε: «Πρέπει να υπάρχει σεβασμός στην ιεραρχία, πόσω μάλλον από τη στιγμή που οι ποδοσφαιριστές έχουν υπογράψει κάποιους κανονισμούς όταν είναι στην Εθνική. Αυτούς τους όρους της πειθαρχίας ο Ντιμιτρόφσκι τους παραβίασε. Δεν ξέρω ποια θα είναι η τιμωρία του, αλλά πρέπει να γίνει σαφές σε όλους ότι η συμπεριφορά του δεν ήταν η πρέπουσα. Αν μου ζητούσε άδεια, μπορούσαμε να βρούμε μία λύση ».

Last modified onΤετάρτη, 02 Σεπτέμβριος 2015 22:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep