Ξανά στο Διαιτητικό η Κέρκυρα

Τις τελευταίες της ελπίδες για Super League επιδιώκει να εξαντλήσει η Κέρκυρα.

Την προσεχή Πέμπτη (3/9) η Κέρκυρα θα ρίξει την τελευταία της ζαριά στην προσπάθεια να παραμείνει στη Super League. Προ ημερών το Διαιτητικό Δικαστήριο δεν μπήκε στην ουσία της υπόθεσης και απέρριψε την προσφυγή της νησιώτικης ΠΑΕ, που ζητούσε να παραμείνει στη Super League.

Γιατί δεν μπήκε στην ουσία της υπόθεσης; Κατέστησε σαφές πως δεν ασχολείται με αποφάσεις που αφορούν σε αποβολή, παρά σε αυτές στις οποίες γίνεται αναφορά σε υποβιβασμό. Στην Κέρκυρα προσπάθησαν να τους πείσουν πως αποβολή ισούται με υποβιβασμό, αλλά δεν έβγαλαν άκρη.

Πήγαν πίσω στην επιτροπή εφέσεων, από την οποία ζήτησαν επεξήγηση για το τι πάει να πει αποβολή. Η εφέσεων τους έγραψε πως αποβολή ισούται με υποβιβασμό. Έτσι με το νέο αυτό έγγραφο οι Φαίακες προσέφυγαν εκ νέου στο Διαιτητικό, το οποίο αυτή τη φορά θα δικάσει την υπόθεση της Κέρκυρας.

Την προσεχή Πέμπτη (3/9) στις 13.00 θα ξεκαθαρίσει μια και καλή το ζήτημα της κατηγορίας στην οποία θα συμμετάσχουν οι Φαίακες. Ό,τι πιθανότητες υπάρχουν θέλουν να τις εξαντλήσουν.

Πηγή: Sport24.gr

Last modified onΔευτέρα, 31 Αύγουστος 2015 18:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep