Τα ηνία σε Διγκόζη!

Η Κέρκυρα, σύμφωνα με πληροφορίες του flnews.gr, έδωσε τα χέρια με τον Άγγελο Διγκόζη.

Την υπόθεση «πρόσληψη προπονητή» έκλεισε, σύμφωνα με πληροφορίες του flnews.gr, η Κέρκυρα. Συγκεκριμένα, έδωσε τα χέρια με τον Άγγελο Διγκόζη, ο οποίος θα την καθοδηγήσει στο πρωτάθλημα της Football League.

Έπειτα από το «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις με τους Μπάμπη Τεννέ, Νίκο Αναστόπουλο η διοίκηση μπήκε από το Σάββατο (29/08) εκ νέου σε διαδικασία αναζήτησης του διαδόχου του Σάκη Τσιώλη. Τελικά, κατέληξε στον Άγγελο Διγκόζη. Ο 41 ετών τεχνικός εργάστηκε πέρυσι σε τρεις ομάδες. Συγκεκριμένα, ξεκίνησε στον Τύρναβο (5 αγώνες), ακολούθως πήγε στα Τρίκαλα (9-5-1) και έκλεισε τη σεζόν στον Αιγινιακό τον οποίο καθοδήγησε σε 10 αγώνες (3-2-5). Έχει εργαστεί ακόμα σε Τηλυκράτη Λευκάδας και Παναχαϊκή.

Στις αρχές του καλοκαιριού ο Διγκόζης είχε ανακοινωθεί από τον Αιολικό, αλλά έπειτα από συνεργασία ενός μήνα αποχώρησε λόγω διαφοράς φιλοσοφίας με τη διοίκηση.

Στην καριέρα του ως ποδοσφαιριστής ο Διγκόζης κατέγραψε 435 αγώνες και 42 τέρματα, φορώντας τη φανέλα των Καλαμαριάς, Βέροιας, Καβάλας, ΟΦΗ, Ολυμπιακού Λευκωσίας, Άρη, Ιωνικού, ΑΕΛ, Ξάνθης, Πανσερραϊκού, Αν. Καρδίτσας, Νίκης Βόλου και Οικονόμου Τσαριτσάνης. Έκανε τα πρώτα του βήματα στην προπονητική ως βοηθός στον Πανθρακικό.

Σημειώνεται ότι στην προπόνηση της Δευτέρας (31/08) πλην του Σουάνη που έχει συμφωνήσει, έδωσε το «παρών» και ο Φάμπιο, ο οποίος αναμένεται να αποκτηθεί, αυτή τη φορά ως ελεύθερος. Ο Βραζιλιάνος αποχώρησε πρόσφατα από τον Άρη.

Last modified onΔευτέρα, 31 Αύγουστος 2015 16:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep