Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δουλεμένο στην προπόνηση»

Ο αμυντικός της Κέρκυρας, Γιώργος Παρασκευαϊδης, υποστήριξε ότι το νικητήριο γκολ κόντρα στη Νίκη Βόλου ήταν δουλεμένο στην προπόνηση.

Ο αμυντικός των Φαιάκων μίλησε επίσης για το απόλυτο και σχολίασε την εικόνα της ομάδας στο χθεσινό (13/10) ματς απέναντι στη Νίκη Βόλου. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Παρασκευαΐδης:

«Ήταν μια φάση, που τη δουλέψαμε όλη την εβδομάδα στην προπόνηση. Γενικά, δουλεύουμε κάποιες κομπίνες και άλλες φορές πιάνουν, άλλες όχι. Ευτυχήσαμε να πιάσει και... τέλος καλό, όλα καλά. Κάθε Κυριακή, ο κάθε ποδοσφαιριστής προσπαθεί να τα δίνει όλα. Τώρα, όταν ένας αμυντικός πετυχαίνει γκολ, είναι ακόμη πιο ωραίο».

Για το «τρία στα τρία»: «Καμία ομάδα δεν είναι 100% έτοιμη τη δεδομένη στιγμή, το περίμενα, όμως, γιατί έχουμε έμπειρους παίκτες, που μαζί με κάποια νέα, φιλόδοξα παιδιά, δημιουργούν ένα καλό σύνολο».

Για την εικόνα της Κέρκυρας στον αγωνιστικό χώρο: «Η ομάδα, παιχνίδι με το παιχνίδι, αρχίζει και βρίσκει χημεία κι αυτό είναι το ευχάριστο».

Για το ματς της Κυριακής (13/10) με τη Νίκη Βόλου: «Η Κέρκυρα έδειξε μια ομάδα σοβαρή, ψυχωμένη, με πολύ καλό ρυθμό στο α’ ημίχρονο. Στο β’ πέσαμε λιγάκι – ίσως να μην έπρεπε να οπισθοχωρήσουμε τόσο πολύ. Αλλά θέλαμε το αποτέλεσμα και τους τρεις βαθμούς, όπως και να ‘χει. Και το καταφέραμε».

Πηγή: corfusports.gr

Last modified onΔευτέρα, 14 Οκτώβριος 2013 11:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep