Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν ρίξαμε το τέμπο μας»

Ο Μιχάλης Γρηγορίου μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη επί της Νίκης Βόλου.

Ο τεχνικός των Φαιάκων χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα, ενώ αναφέρθηκε και στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μιχάλης Γρηγορίου:

«Κατ’ αρχήν, είμαι πολύ χαρούμενος, που, γι’ άλλη μια φορά, θα ξεκινήσω δίνοντας συγχαρητήρια στα παιδιά. Στο α’ ημίχρονο, ήμαστε κυρίαρχοι και θα μπορούσαμε να έχουμε “τελειώσει” το ματς. Eνώ και μετά το γκολ, που ήρθε αρκετά νωρίς, δε ρίξαμε καθόλου το τέμπο μας και δε δώσαμε καθόλου χώρο στον αντίπαλο.

Είπαμε στα αποδυτήρια να συνεχίσουμε το ίδιο, προσπαθώντας να πιέσουμε ψηλά. Για 15-18 λεπτά το κάναμε και μετέπειτα, ήρθε το αίσθημα της αυτοσυντήρησης, που υπάρχει πάντα σ’ ένα ντέρμπι. Κοιτάξαμε να κλείσουμε χώρους και να βγούμε στην κόντρα, το κάναμε αρκετά καλά, απλά μας έλειψε η καλή τελική πάσα, για να «καθαρίσουμε» το παιχνίδι. Νομίζω, όμως, ότι εκτός από το δοκάρι –μια “στημένη”, δηλαδή, φάση- σε καμία άλλη περίπτωση δεν κινδυνεύσαμε.

Γενικά, σ’ αυτά τα παιχνίδια, στα ντέρμπι, δεν μπορείς να συνεχίσεις για 90 λεπτά με τον ίδιο ρυθμό και την ίδια πίεση. Αλίμονο... Γιατί θεωρώ ότι, για την εποχή, η πίεσή μας, στο πρώτο 45λεπτο, ήταν πάρα πολύ μεγάλη. Δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να αλλάξει, σχεδόν, δεύτερη πάσα, δεν κινδυνεύσαμε πουθενά και είχαμε και δύο- τρεις φάσεις, που θα μπορούσαμε να σκοράρουμε.

Θεωρώ το αποτέλεσμα πάρα πολύ δίκαιο. Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για μας. Όχι μόνο βαθμολογική, αλλά κι επειδή μπορέσαμε να δείξουμε τις βλέψεις μας για φέτος...».

Για τη συνέχεια: «Δεν διαφοροποιούμε κάτι, ούτε έχουμε ενθουσιασμό, γιατί, πολύ απλά, είμαστε μόλις στην 3η αγωνιστική κι έχουμε, πρώτα ο Θεός, άλλες 37. Οπότε αντιλαμβάνεσθε ότι ο δρόμος είναι πάρα πολύ μεγάλος. Το ζητούμενο είναι να μπορούμε να “κλειδώνουμε” τα ματς και να μπορούμε να αυξάνουμε το χρόνο, που παίζουμε καλά και πιεστικά, ώστε να μην αναγκαζόμαστε στο τέλος να αγχωνόμαστε».

Για τη Νίκη είπε: «Είναι η μία από τις τέσσερις, που θα πάνε στα πλέι οφ».

Για τον κόσμο: «Χαρά και για μας και για τον κόσμο, που έρχεται και, πληρώνοντας ένα εισιτήριο από το υστέρημά του, να μπορεί να δει να κυκλοφορεί η μπάλα, ωραίο θέαμα, να ευχαριστιέται, εν πάση περιπτώσει».

Πηγή: corfusports.gr

Last modified onΚυριακή, 13 Οκτώβριος 2013 22:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep