Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Προσφυγές σε... πολλές δόσεις»

Δεν ανησυχούν στην Καβάλα για τις μαζικές προσφυγές.

Ο μεγαλομέτοχος της Καβάλας, Γιώργος Τσοκτουρίδης σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα kavalagoal αναφέρθηκε στις εννέα προσφυγές πρώην ποδοσφαιριστών του ΑΟΚ ποθ εκδικάστηκαν τη Δευτέρα (09/12) και τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, καθώς και οι νέοι επενδυτές γνώριζαν για το χρέος αυτό.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Οι προσφυγές γνωρίζω ότι έχουν εκδικαστεί σε πρώτο βαθμό και προσωπικά εκτιμώ ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας. Γνωρίζαμε για αυτές, ξέρουμε ότι εκδικάστηκαν σε πρώτο βαθμό, αλλά το σίγουρο είναι ότι υπάρχει πολύ μέλλον μπροστά προκειμένου να οριστικοποηθεί το όλο θέμα, να τελεσιδικήσει δηλαδή. Άλλωστε και οι νέοι επενδυτές στην ΠΑΕ Καβάλα γνώριζαν για την ύπαρξη αυτών των προσφυγών και έχουν κάνει τους υπολογισμούς τους προκειμένου αυτές να αντιμετωπιστούν.

Γνωρίζουμε επίσης ότι η αποπληρωμή των συγκεκριμένων υποχρεώσεων θα γίνει σε έναν πολύ μεγάλο μηνιαίο αριθμό δόσεων. Όταν δηλαδή οριστικοποιηθεί και τελεσιδικήσει το θέμα των προσφυγών των συγκεκριμένων παικτών, τότε θα προσδιοριστεί και σε πόσους μήνες (δόσεις) θα πρέπει να γίνει η συγκεκριμένη αποπληρωμή. Πάντως εξ’ όσων γνωρίζω ο αριθμός των δόσεων θα είναι πάρα πολύ μεγάλος».

Για την μεταβίβαση του 48% στους επενδυτές:

«Οι συζητήσεις προχωρούν, η όλη διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη και πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα έχει οριστικοποιηθεί».

Για την επικείμενη απεμπλοκή του:

«Η πρόθεσή μου αυτή είναι ξεκάθαρη από την πρώτη ημέρα που ανέλαβα. Ο λόγος για τον οποίο ανέλαβα εκείνη την περίοδο ήταν διότι ήθελα να βοηθήσω την πόλη μου και εκείνη τη στιγμή πιστεύω ότι ήμουν ο μοναδικός άνθρωπος για να κάνει κάτι τέτοιο, γιατί κανένας δεν ήθελε να αναλάβει το ρίσκο. Από την πρώτη στιγμή είχα δηλώσει στα άτομα του περιβάλλοντός μου ότι η επιθυμία μου δεν είναι να ασκήσω Διοικητικά καθήκοντα στην ΠΑΕ Καβάλα, αλλά να βρω τη διάδοχο κατάσταση και νομίζω αυτή τη στιγμή, αυτή έχει βρεθεί».

Last modified onΤετάρτη, 11 Δεκέμβριος 2013 20:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep