Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δοκιμές και... Ντιαμουτενέ

Η Καβάλα προσπαθεί να ενισχυθεί και οι οπαδοί ζητούν ισονομία.

Οι δοκιμές ξεκίνησαν στην Καβάλα. Στις προπονήσεις του ΑΟΚ μετέχουν ένας Αφρικανός και ένας Γερμανός κάτω των 24 ετών ετών, ώστε ο Γιώργος Μαραντάς να βγάλει συμπεράσματα για την αξία τους, ενώ τα σενάρια θέλουν τη διοίκηση να έχει συμφωνήσει προφορικά με τον 30χρονο στόπερ από το Μάλι, Σουλεϊμάν Ντιαμουτενέ.

Ο διεθνής αμυντικός δεν έχει ομάδα, αλλά για να προχωρήσει η μεταγραφή του θα πρέπει να ανάψει το πράσινο φως η ΕΠΟ και η Καβάλα να μπορέσει να προχωρήσει σε δύο προσθήκες ποδοσφαιριστών άνω των 24 ετών. Μάλιστα, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Ντιαμουτενέ θα αφιχθεί άμεσα στη χώρα μας, αναμένοντας και αυτός τις εξελίξεις. Στο παρελθόν ο διεθνής στόπερ έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Λέφσκι Σόφιας, Λέτσε, Πεσκάρα, Μπάρι, Περούτζια.

Ανακοίνωση οι «Γαλάζιοι Αργοναύτες»

Έπειτα από την αθώωση του Σταύρου Ψωμιάδη στην υπόθεση με τους «στημένους» αγώνες ο Κεντρικός Σύνδεσμος Φίλων Καβάλας Γαλάζιοι Αργοναύτες, με ανακοίνωσή του ζήτησε την αποκατάσταση της αδικίας και την επιστροφή στη Super League.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Ο Κεντρικός Σύνδεσμος Φιλάθλων Καβάλας "Γαλάζιοι Αργοναύτες" μετά την αθωωτική απόφαση που πάρθηκε από την Ελληνική δικαιοσύνη και αφορούσε τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ, Σταύρο Ψωμιάδη, αποφάσισε κατόπιν έκτακτης γενικής συνέλευσης τα εξής:

α) Την λήψη μέτρων για την αποκατάσταση της τεράστιας αδικίας και ασέβειας προς την ιστορία της ομάδας μας που έλαβε χώρα και το διασυρμό της στην Δ' εθνική κατηγορία με αποτέλεσμα τα παραπάνω.

β) Να κοινοποιήσει σε όλα τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα την απαίτηση των φιλάθλων της πόλης που ζητά πλέον την επαναφορά της ομάδας στην κατηγορία που βρισκόταν αφού ο υποβιβασμός της δεν προήλθε από την αγωνιστική της κατάσταση και ήταν πολιτική απόφαση, καταργώντας στην ουσία το αυτοδιοίκητο του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

γ) Συσπείρωση του φίλαθλου κόσμου της και την δυναμική παρουσία του σε οποιαδήποτε κίνηση αποφασιστεί από κοινού με σκοπό την αποστολή ηχηρού μηνύματος στους αρμόδιους αθλητικούς οργανισμούς και παράγοντες του Ελληνικού ποδοσφαίρου ζητώντας την άμεση δικαίωση.

Η απαίτηση όλων είναι η αγαπημένη ομάδα της πόλης μας να συνεχίσει την πορεία της γνωρίζοντας την δικαίωση και την ισονομία απέναντι στις υπόλοιπες ομάδες».

Last modified onΤετάρτη, 11 Δεκέμβριος 2013 12:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep